Ασταμάτητη η Ίντερ πέρασε και από το Τορίνο (2-1). Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε πήρε τους τρεις βαθμούς, έφτασε τις οκτώ σερί νίκες και αύξησε στους εννιά βαθμούς τη διαφορά της από τη δεύτερη Μίλαν που έχει όμως ένα ματς λιγότερο.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές συγκινήσεις. Οι γηπεδούχοι είχαν μεγαλύτερη ευκαιρία στο 29′ όταν το σουτ του Λιάνκο σταμάτησε στο δοκάρι του Χαντάνοβιτς.

Η Ίντερ πήρε «κεφάλι» στο σκορ στο 61’ με τον Λουκάκου να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Λαουτάρο και να κάνει το 0-1. Η Τορίνο όμως είχε απάντηση. Εννιά λεπτά μετά και ύστερα από φάση διαρκείας ο Σανάμπρια από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Κι εκεί που όλα έδειχναν ότι η γκέλα είναι κοντά για την Ίντερ, ήρθε η λύτρωση στο 85’ όταν μετά από σέντρα του Σάντσες ο Λαουτάρου με κεφαλιά πέτυχε το 1-2.

ΤΟΡΙΝΟ: Σιρίγκου, Λιάνκο, Βόιβοντα (90+1’ Γκόιακ), Ίτσο, Μούρου (67’ Ανσάλντι), Μπρέμερ, Λούκιτς, Μπαζέλι (49’ Λινέτι), Μαντραγκόρα, Βέρντι (67’ Τζάτζα), Σανάμπρια (90’ Μπελότι)

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ντε Φράι, Μπαζτόνι, Σκρίνιαρ, Χακίμι (88’ Νταρμιάν), Πέρισιτς (56’ Γιανγκ), Μπρόζοβιτς (81’ Σάντσες), Γκαλιαρντίνι (56’ Έρικσεν), Μπαρέλα, Λουκάκου, Λαουτάρο Μαρτίνες (88’ Βεσίνο).

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.