Mε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της JPMorgan Chase & Co., Τζέιμι Ντίμον, αναμένεται να συναντηθεί αύριο Πέμπτη 26 Ιανουαρίου στις 13.00 το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών ο οίκος JP Morgan εκτίμησε  ότι η Ελλάδα θα ανακτήσει την επενδυτική της  βαθμίδα έως το πολύ τις αρχές του 2023. Ανέφερε ότι οι συνεχιζόμενες θετικές κινήσεις στις αξιολογήσεις θα συνεχιστούν -σε γενικές γραμμές- το 2022, ειδικά για μικρότερες χώρες, με πιθανότητες η Ελλάδα να φτάσει στην επενδυτική βαθμίδα στα τέλη του 2022 ή στις αρχές του 2023.

Επίσης αύριο Πέμπτη ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα προεδρεύσει, στις 10:00, στη συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ) με θέμα τις τακτικές κρίσεις για την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.

Στις 18:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συμμετάσχει σε διαδικτυακή συζήτηση που οργανώνει το Africa-Europe Foundation με θέμα «Μετανάστευση και Κινητικότητα» («Migration and Mobility»)