Δύο νέες σειρές έκαναν πρεμιέρα εχθές το βράδυ (23.09) και κέρδισαν το τηλεοπτικό κοινό από το πρώτο επεισόδιο.

Την πρώτη μεγάλη μάχη για την τηλεθέαση έδωσαν το βράδυ της Δευτέρας (23/9) σειρές και reality shows στην prime time ζώνη της ελληνικής τηλεόρασης.

Όπως δείχνουν τα στοιχεία της χθεσινής τηλεθέασης ο μεγάλος νικητής της prime time ήταν η μυθοπλασία, η οποία άφησε πολύ πίσω της τα ριάλιτι.

Πρεμιέρα με πρωτιά έκανε ο «Τιμωρός». Το πρώτο διπλό επεισόδιο γνώρισε την αποθέωση στο Twitter με τα σχόλια να είναι διθυραμβικά. Η σειρά με τις καταιγιστικές εξελίξεις, που μας ταξιδεύει στο εξωτικό Μαρόκο, με το υπέροχο καστ και τις δυνατές ερμηνείες συγκέντρωσε εκατοντάδες θετικά σχόλια.

Θετικές ήταν και οι αντιδράσεις για το Grand Hotel, με το τηλεοπτικό κοινό να εκφράζει από τα πρώτα κιόλας λεπτά της προβολής του επεισοδίου, τον ενθουσιασμό του στο «X»

 

Σταθερή αξία αποτελεί εδώ και τέσσερα χρόνια «Η Γη της Ελιάς», η οποία και εχθές το βράδυ απέδειξε τη δυναμική της και παρέμεινε αρκετά ψηλά.

Από την άλλη, τα ριάλιτι σημείωσαν χαμηλές «πτήσεις». Στο 10,9% έκλεισε η τηλεθέαση για το Survivor και στο 8,7% για το Tempting Fortune, ενώ η Φάρμα σημείωσε 8,1%.

Δείτε αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης στην prime time:

 

Διαβάστε ακόμη: