Όσο εμείς σκρολάρουμε στο fy page του TikTok για να περάσει η ώρα ή απλώς επειδή δεν έχουμε τι άλλο να κάνουμε, κάποιοι TikTokers βγάζουν από αυτό λεφτά, πολλά λεφτά. Τόσα που ο τραπεζικός μας λογαριασμός κλαίει και εμείς αναρωτιόμαστε γιατί καθόμαστε για οκτώ ολόκληρες ώρες σε μία καρέκλα, κολλημένοι στην οθόνη ενός παλιού υπολογιστή. Πόσα χρήματα βγάζουν οι Tiktokers όμως;

Οι μισθοί που παίζουν εκεί, μοιάζουν να γεμίζουν καλά τις τσέπες όσων ασχολούνται επαγγελματικά με το TikTok. Οι περισσότεροι μάλιστα από αυτούς είναι μικροί σε ηλικία, κάτι που μας κάνει να μετανιώνουμε για όλες τις αποφάσεις που πήραμε όταν ήμασταν 18…

Η πλατφόρμα που δημιούργησε η Chinese Zhang Yiming φέρνει τα περισσότερα λεφτά στους δημιουργούς που γίνονται viral αφού δίχως αμφιβολία, είναι το app που χρησιμοποιείται περισσότερο παγκοσμίως. Οι περισσότεροι TikTokers, που προφανώς ανήκουν στην Gen Z, μπορούν να βγάλουν πολλά λεφτά, ακόμη και εκατομμύρια. Παρακάτω, ακολουθεί μία λίστα-ματιά στους “μισθούς” των TikTokers και στα τρελοποσά που μαζεύουν από σύντομα βίντεο στο Tik Tok. Βίντεο που συγκεντρώνουν πολλά likes και ακόμα περισσότερα views.

Charli D’Amelio

Charli D’Amelio, το 20χρονο αυτό κορίτσι, είναι νούμερο ένα στην πλατφόρμα του Tik Tok. Τα περισσότερα παιδιά στην ηλικία της μπορεί να παίρνουν χαρτζιλίκι από τους γονείς τους ωστόσο η Charli δεν το έχει ανάγκη αφού μέσα σε ένα χρόνο, βγάζει παραπάνω από 17 εκατομμύρια δολάρια. Ναι, παραπάνω από 17 εκατομμύρια δολάρια.

Dixie D’Amelio

Οι γονείς των αδερφών D’Amelio μοιάζει να έχουν ξεμπερδέψει μια και καλή με το χαρτζιλίκι. Η αδερφή της Charli, η Dixie D’Amelio, μπήκε στο Tik Tok λίγο μετά την αδερφή της καταφέρνοντας τώρα να κερδίζει με τη σειρά της 10 εκατομμύρια δολάρια ετησίως.

Addison Rae

Τρίτη στη λίστα με τους πιο δυνατούς TikTokers είναι η Addison Rae. Η γνωστή addisonre, που ξεκίνησε με βίντεο στα οποία χόρευε, έφτασε πλέον να βγάζει 8,5 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο έχοντας μάλιστα χτίσει τη δική της αυτοκρατορία καλλυντικών.

Bella Poarch

Η Bella Poarch υπηρέτησε στο Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ ωστόσο έγινε γνωστή στο Tik Tok με αφορμή το τέλειο lip sync της που έκανε τους πάντες να την ακολουθήσουν. Σήμερα, η Bella πληρώνεται για το περιεχόμενό της από πολλά μεγάλα brands και οίκους μόδας, κάτι που μάλλον δεν περίμενε ποτέ της.

Josh Richards

Ο πρώτος άντρας στη λίστα αλλά πέμπτος στη σειρά, είναι ο Josh Richards που βγάζει 5 εκατομμύρια δολάρια ετησίως. Το αγόρι αυτό που “σπάει” τη “γυναικοκρατία” που επικρατεί στη λίστα με τους πιο παχυλούς μισθούς του TikTok, είναι μόλις 22 ετών ενώ έχει τη δική του εταιρεία με ενεργειακά ποτά και ένα πρακτορείο ταλέντων. Ο ίδιος έγινε γνωστός στην πλατφόρμα για τις ικανότητές του στο χορό και στο lip sync.

Kris Collins

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας η Kris Collins απολύθηκε από τη δουλειά της κάτι που όπως φαίνεται, δεν την πτόησε καθόλου. Η content creator, που μετρά πάνω από 49 εκατομμύρια ακόλουθους στο Tik Tok, καταφέρνει να βάζει στον τραπεζικό της λογαριασμό 4,75 εκατομμύρια τον χρόνο κάνοντας αστεία βίντεο στα οποία υποδύεται πολλούς και διαφορετικούς χαρακτήρες.

Διαβάστε ακόμη: