Ο Τιερί Ανρί «έπλεξε» το εγκώμιο του Έρλινγκ Χάαλαντ, καθώς εμφανίσθηκε πεπεισμένος ότι σε κάποια αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι, ο νεαρός επιθετικός θα σκοράρει έξι τέρματα και θα «σπάσει» το σχετικό ρεκόρ στην Πρέμιερ Λιγκ. Το «αστέρι» της ομάδας του Πεπ Γκουαρντιόλα ετοιμάζεται να… σπάσει και πάλι τα κοντέρ του σκοραρίσματος, αναγκάζοντας τον ποδοσφαιρικό κόσμο να… υποκλιθεί σε εκείνον.

Ο Τιερί Ανρί αποτελεί τον τελευταίο «θρύλο» της Πρέμιερ Λιγκ που επαίνεσε στον Νορβηγό, αφού ισχυρίσθηκε πως κάποια στιγμή, ο 22άχρονος θα καταφέρει να πετύχει έξι γκολ σε ένα παιχνίδι, ήτοι τα περισσότερα που θα έχουν επιτευχθεί σε παιχνίδι του αγγλικού πρωταθλήματος, από έναν παίκτη.

«Ο Χάαλαντ είναι ένας επιθετικός παλιάς κοπής. Θεωρώ ότι θα πετύχει έξι γκολ σε κάποιο παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι, αφού η ομάδα δημιουργεί πληθώρα κλασσικών ευκαιριών σε κάθε αγώνα. Αν μπορέσει να σκοράρει πενήντα γκολ σε μία σεζόν; Αν προσθέσουμε και τις άλλες διοργανώσεις, πέρα από την Πρέμιερ Λιγκ, θα φθάσει τα πενήντα τέρματα με άνεση.

Πρόκειται για έναν παίκτη που θυμίζει τους παλιούς στράικερ, μπορεί να συγκριθεί μόνο με τον Άλαν Σίρερ αλλά και τους Γκάρι Λίνεκερ, Γκερντ Μίλερ, Πάολο Ρόσι και Φιλίπο Ιντζάγκι», ανέφερε ο Γάλλος.

Διαβάστε ακόμη: