Είναι πραγματικά εντυπωσιακό πόσο μελάνι έχει χυθεί γύρω από το θέμα της αύξησης κεφαλαίου της Τρ. Πειραιώς!

Έχουν λυσσάξει, τα εξαπτέρυγα των πρώην, τη μία με τα ποσοστά του ΤΧΣ (τους έπιασε ο πόνος για το Δημόσιο!!!), την άλλη με την ποιότητα των funds που θα συμμετάσχουν (όπου όπως αποδείχθηκε συμμετείχαν τα ποιοτικότερα του κόσμου!!!), την τρίτη με το δικαίωμα προτίμησης των παλαιών μετόχων, που και αυτό εκχωρήθηκε στους μικρομετόχους, σε αντίθεση με τους κακοπροαίρετους και υποβολιμαίους ισχυρισμούς!

Τώρα ανακάλυψαν νέο πεδίο δόξης… Ψάχνουν να προσεγγίσουν την ιδανική τιμή που θα πρέπει να προσδιορισθεί στο ταμπλό!

Αντί να αφήσουν να μιλήσει η αγορά, ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης, πάνε να προδικάσουν το κατά τη γνώμη τους fair value της Τρ. Πειραιώς, πια είναι η αξία της σε σύγκριση με Εθνική, Alpha και Eurobank!

Είναι προφανές πως αφού δεν τους βγήκε η καταστροφολογία σε σχέση με την αύξηση και αφού δεν εκπληρώθηκαν οι μύχιοι πόθοι όσων βρίσκονται από πίσω τους, δηλαδή οι πρώην διοικήσεις, τώρα ρίχνουν το βάρος στην τιμή της μετοχής και πάνε εκ των προτέρων να προκαταλάβουν την αγορά και να διαμορφώσουν εκ νέου κλίμα υποτιμητικής κερδοσκοπίας!

Τελικά, μήπως πρέπει να πάρουν θέση για όλα αυτά και να παρέμβουν οι αρμόδιες αρχές της Κεφαλαιαγοράς;

Ως πότε οι συνομιλητές των κερδοσκόπων, όλοι όσοι παίζουν παιχνίδια με ανοιχτές πωλήσεις και βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με αυτούς που εξασφάλισαν τραπεζική ασυλία, θα διαμορφώνουν την τάση στην αγορά λειτουργώντας ανεξέλεγκτα;

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις  από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.