Στην αποκάλυψη των ηθοποιών που θα παίξουν τους τέσσερις πρωταγωνιστικούς ρόλους, στην κινηματογραφική μεταφορά της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς του 2000, «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;», προχώρησε η μία εξ αυτών.

Είκοσι τέσσερα χρόνια μετά το πρόωρο φινάλε της σειράς του Mega, το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;» επιστρέφει, αυτή τη φορά στον κινηματογράφο, με δύο ταινίες, όπου θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη της ιστορίας των τεσσάρων πρωταγωνιστριών, που ζητούν εκδίκηση για την κακοποίηση που υπέστησαν ως παιδιά στο ίδρυμα που μεγάλωσαν.

Η παραγωγή της κινηματογραφικής μεταφοράς θα είναι του Παντελή Καλατζή και της Showtime Productions, ενώ το σενάριο και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Αλέξανδρος Ρήγας.

Τα γυρίσματα της πρώτης ταινίας ξεκινούν αυτό το διάστημα, ενώ η προβολή στις κινηματογραφικές αίθουσες είναι προγραμματισμένη για τον Ιανουάριο του 2025.

«Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;»: Το βίντεο που ανήρτησε η Βασιλική Ανδρίτσου

Με ανάρτηση που έκανε το βράδυ της Κυριακής, 16/06, η Βασιλική Ανδρίτσου επιβεβαίωσε την είδηση ότι θα είναι ανάμεσα στις πρωταγωνίστριες στην κινηματογραφική μεταφορά της τηλεοπτικής σειράς, ενώ αποκάλυψε και τις συμπρωταγωνίστριές της.

Πρόκειται για τις Μαρία Λεκάκη, Παναγιώτα Βλαντή και Ελένη Ουζουνίδου, οι οποίες, μαζί με τη Βασιλική Ανδρίτσου θα υποδυθούν τις «Αλέκα», «Ντομινίκ», «Φωφώ» και «Πόπη», χωρίς να έχει γίνει ακόμη γνωστό το πώς έγινε η διανομή των εν λόγω ρόλων.

Στη σχετική ανάρτηση της ηθοποιού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, οι τέσσερις πρωταγωνίστριες κρατούν στα χέρια τους το σενάριο, και παρακολουθούν τον Αλέξανδρο Ρήγα να τους δίνει τις οδηγίες του.

Διαβάστε ακόμη