Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, δέχεται επικρίσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες ώρες, με αφορμή την παρουσία της σε πάρτι γενεθλίων στη Λήμνο.

Η ίδια εμφανίζεται σε φωτογραφίες στα social media με τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους χωρίς μάσκα, αποστάσεις και τα άλλα μέτρα κατά της διάδοσης του κορωνοϊού γεγονός που πυροδότησε ποικίλα σχόλια, καθώς από την αρχή την πανδημίας η Ματίνα Παγώνη ένα από τα κεντρικά πρόσωπα στα ΜΜΕ προτρέποντας όλους του πολίτες για την πιστή τήρηση των μέτρων.

Η πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Πειραιά, πάντως, το πρωί της Δευτέρας μιλώντας στον ΑΝΤ1 απάντησε στα σχόλια και στις επικρίσεις που δέχεται από τους χρήστες των social media, διευκρινίζοντας πως επρόκειτο για ένα τραπέζι γενεθλίων , στο οποίο βρέθηκαν 12 άτομα – επτά εκ των οποίων ήταν γιατροί – όλα εμβολιασμένα και τράβηξαν μία αναμνηστική φωτογραφία.

Για την περιπέτεια υγείας της

Παράλληλα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η κυρία Παγώνη αναφέρθηκε και στην περιπέτεια της υγείας της που την οδήγησε στο νοσοκομείο μόλις επέστρεψε στην Αθήνα.

Όπως είπε αισθάνθηκε πόνους από κολικό νεφρού και υπεβλήθη σε επέμβαση ωστόσο από αύριο θα είναι και πάλι μάχιμη στο πόστο της στο νοσοκομείο.

«Αναγκαστικά γίνονται αυτές οι επεμβάσεις γιατί οι πόνοι από κολικό νεφρού είναι μεγάλοι και δεν μπορείς να κάνεις κάτι» συμπληρώνοντας ότι «τα πράγματα λύνονται από μια καλή τριάδα γιατρών – ουρολόγος, ακτινολόγος και αναισθησιολόγος – και όλα πάνε καλά».

«Το επιστημονικό προσωπικό της χώρας είναι άριστο και ο κόσμος πρέπει να έχει εμπιστοσύνη στα νοσοκομεία, οι γιατροί έχουν μεγάλη εμπειρία και αυτό αποδεικνύεται από το πώς χρησιμοποιούν τους Έλληνες γιατρούς στο εξωτερικό» κατέληξε.

Yπεθυμίζεται ότι η Ματίνα Παγώνη εισήχθη στο νοσοκομείο εκτάκτως το βράδυ του Σαββάτου 21 Αυγούστου

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ μετά την επιστροφή της από τη Λήμνο, αισθάνθηκε ισχυρούς πόνους και κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή της σε νοσοκομείο.

Ωστόσο, μετά τη φροντίδα των γιατρών η κ. Παγώνη  επέστρεψε στο σπίτι της.