Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (23/7) σε κοιμητήριο στη βόρεια πλευρά της πόλης της Λαμίας, με έναν άνδρα 51 ετών, πατέρα τεσσάρων παιδιών, να χάνει με σοκαριστικό τρόπο την ζωή του.

Θρήνος στη Λαμία: Πώς συνέβη η τραγωδία

Σύμφωνα με το LamiaNow.gr, ο άτυχος άνδρας ο οποίος εργαζόταν περιστασιακά και σε ένα γραφείο τελετών, είχε επιφορτιστεί με τις εργασίες σκαψίματος πριν από μία ταφή που υπήρχε για συμπολίτη του, ο οποίος λίγες ώρες νωρίτερα είχε χάσει τη ζωή του.

Από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ο 51χρονος αισθάνθηκε δυσφορία κατά τη διάρκεια των εργασιών με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος.

Την ίδια ώρα υπάλληλος του γραφείου που είχε αναλάβει την τελετή έφτασε στο κοιμητήριο, αντικρίζοντας τον 51χρονο πεσμένο στο έδαφος. Άμεσα έτρεξε στο σημείο και προσπάθησε να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, όπως και ένας γιατρός που βρισκόταν επίσης εκεί.

Αμφότεροι με αγωνιώδη τρόπο και αφού ειδοποίησαν και το ΕΚΑΒ επιχείρησαν να τον κρατήσουν στην ζωή, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Θρήνος στη Λαμία: Ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, πρόκειται για τον άνθρωπο που ήταν υπεύθυνος για το Κοιμητήριο της Αγίας Παρασκευής Λαμίας. Παρά την άμεση κλήση του ασθενοφόρου και τη διακομιδή του στο Νοσοκομείο Λαμίας που βρίσκεται στα 800 μέτρα από το Κοιμητήριο, ο 51χρονος δεν τα κατάφερε.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, επρόκειτο για τον 51χρονο δημοτικό υπάλληλο Γιάννη, πατέρα τεσσάρων παιδιών, ο οποίος τα τελευταία 13-14 χρόνια βοηθούσε σημαντικά στον ευπρεπισμό του συγκεκριμένου κοιμητηρίου. Είχε μονιμοποιηθεί μόλις τα τελευταία χρόνια και δούλευε στην υπηρεσία καθαριότητας.

Σημειώνεται ότι πριν μερικά χρόνια (22/5/2008) είχε χάσει τον αδερφό του, Γιώργο, σε τροχαίο με μηχανάκι στο δρόμο προς τη Λυγαριά, φαν κι εκείνος της ομάδας της Λαμίας, η φωτογραφία του οποίου δεσπόζει ακόμη και σήμερα στις εξέδρες, στα πανό των φίλων της ομάδας.

Διαβάστε ακόμη: