Συνεχίζεται το θρίλερ με τον θάνατο του Γιάννη Καραμπάτση στον Πτελεό Μαγνησίας, που ήταν αγνοούμενος από τον Απρίλιο.

Εξαφανίστηκε λίγο διάστημα αφού είχε λάβει μια κληρονομιά και οι συγγενείς του, υποστηρίζουν ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Μαγνησία: Πράσινα γυαλιά βρέθηκαν κοντά στη σορό

Ένα νέο εύρημα φέρνει αναστάτωση, σύμφωνα με το Star. Ειδικότερα, ένα ζευγάρι πράσινα γάντια εντοπίστηκε από κάτοικο της περιοχής, κοντά στο σημείο που βρέθηκε η σορός του 49χρονου, περίπου 20 μέτρα μακριά.

Ο κάτοικος, μόλις τα εντόπισε, ενημέρωσε την αστυνομία, όπου έδωσε και κατάθεση. Τα γάντια, θα σταλθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να εξεταστούν. Οι αρχές θα ερευνήσουν αν πάνω σε αυτά υπάρχει DNA του 49χρονου, και σε δεύτερο χρόνο αν υπάρχει και γενετικό υλικό άλλου ανθρώπου.

Μαγνησία: Άγνωστο πού είναι το κινητό του τηλέφωνο

Αυτό όμως που προκαλεί πολλά ερωτήματα είναι το πού βρίσκεται το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο δεν εντοπίστηκε πάνω στη σορό, ούτε στην περιοχή. Τελευταία φορά που ήταν σε λειτουργία ήταν την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Την ίδια ώρα, η οικογένεια του, απευθύνει έκκληση σε όποιον έχει δει την παραμικρή ύποπτη κίνηση ή έχει πέσει κάτι στην αντίληψή του, να μιλήσει.

Υπενθυμίζεται πως ένα τατουάζ στην πλάτη επιβεβαίωσε ότι η σορός που βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου 17 Αυγούστου στο ρέμα του Πτελεού, σε προχωρημένη σήψη, ανήκει στον εξαφανισμένο 49χρονο Γιάννη Καραμπάτση ο οποίος εξαφανίστηκε στις 23 Απριλίου.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Αναστάσιος Ντούγκας έχει τονίσει από την αρχή ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, ακόμα και της εγκληματικής ενέργειας και η οικογένεια του 49χρονου καλεί όποιον γνωρίζει κάτι να το καταθέσει έστω και ανώνυμα στην Αστυνομία. «Η σορός ανήκει στον δικό μας άνθρωπο και αυτό είναι πλέον επιβεβαιωμένο» είχε πει.

Διαβάστε ακόμη: