Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στα 26 του χρόνια, ο Μανώλης Βαβουράκης, γνωστός στα social media ως Μανόλο.

Τη δυσάρεστη είδηση έκαναν γνωστή μέσα από το Instagram, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης και η Super Kiki.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του Manolo, στην οποία έγραψε: «Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έβαζα τέτοιο story γι’ αυτό το παιδί. Εύχομαι να έφυγες χαμογελαστός και ευτυχισμένος όπως σε θυμάμαι. Καλό ταξίδι Μανόλο».

Η Super Kiki από την πλευρά της έγραψε στο Instagram: «Πέθανε ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στην Ελλάδα! Ο Μανώλο το μήνυμα που μας άφησε: Κάντε αυτό που θέλετε ακόμα κι αν δεν σας αποδέχονται όλοι!».

Ποιος ήταν ο γνωστός Tiktoker Μανόλο

Ο Μανόλο είχε γίνει viral μέσα από τα social media, διότι του άρεσε να τραγουδάει ακαπέλα. Mάλιστα ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, τον είχε φέρει και σε επαφή με την Ελένη Φουρέιρα και είχαν τραγουδήσει μαζί το «Αεράκι».

Μάλιστα, ο Μανόλο είχε γίνει viral με το τραγούδι «Αεράκι» της Ελένης Φουρέιρα και έκτοτε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κοινοποιούσε συνέχεια cover του σε διάσημα τραγούδια.

O γνωστός Tiktoker είχε συμμετάσχει και στις auditions του X-Factor.

@alexandros.kopsialis Αερακι ft @manoloskallitexnis_3 + @Foureira #kopsialis #coverkopsialis #aeraki #foureira #aerakifoureira #fyou ♬ πρωτότυπος ήχος – Αλέξανδρος Κοψιάλης

Διαβάστε ακόμη: