Έξι ημέρες έχουν συμπληρωθεί από τη στιγμή που η 41χρονη Γεωργιά εξαφανίστηκε από τη Θεσσαλονίκη για τον εντοπισμό της οποίας έχει εκδοθεί Missing Alert.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha την έρευνα για τον εντοπισμό της γυναίκας έχουν αναλάβει αστυνομικοί από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ένα από τα ερωτήματα που καλούνται να απαντήσουν οι αστυνομικοί είναι αν τα δύο μηνύματα που φέρεται να έστειλε η Γεωργία πριν να εξαφανιστεί, στον σύντροφό της το ένα και στη μητέρα της το άλλο, έχουν όντως σταλεί από εκείνη.

Υπενθυμίζεται ότι στο ένα από τα μηνύματα – προς τον σύντροφό της – η γυναίκα, η οποία είναι έγκυος τριών μηνών, εμφανίζεται απολογητική προς τον σύντροφό της επειδή του πήρε 5.000 ευρώ. Όπως, όμως, λένε συγγενείς της τόσο το ύφος όσο και η σύνταξη δεν θυμίζουν την Γεωργία ενώ προσθέτουν ότι η 41χρονη δεν θα έπαιρνε ποτέ τα χρήματα αυτά.

Σύμφωνα με το Star το τελευταίο μήνυμα που φέρεται να έστειλε η Γεωργία στον σύντροφό της ανέφερε τα εξής: «Καλημέρα αγάπη μου… Έφτασα σπίτι, οπότε θα τα πούμε μετά. Να ξέρεις πως ξέρω ότι δε δουλεύεις πλέον λόγω του ψέματος που σου ζήτησα να πεις για να είμαστε παρέα. Θέλω να σου πω κάτι: σου πήρα λεφτά από το συρτάρι… Ξέρω ότι τα χρειάζεσαι, αλλά είναι ανάγκη. Θα σου πω από κοντά. Μη μου θυμώσεις σε παρακαλώ πολύ… Σε αγαπάω».

Η έγκυος γυναίκα και μητέρα ενός παιδιού 13 ετών ήταν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στην Καλαμαριά με τον σύντροφό της και το επόμενο πρωί εξαφανίστηκε.

Αρμόδιο κλιμάκιο πρωχώρησε σε έρευνα στο σπίτι του συντρόφου της και πήρε το κινητό του τηλέφωνο. Οι Αρχές ερευνούν σπιθαμή προς σπιθαμή την περιοχή όπου χάθηκαν τα ίχνη της ενώ φως στην εξαφάνιση αναμένεται να ρίξει η άρση απορρήτου των επικοινωνιών.

Διαβάστε ακόμη: