search

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θεσσαλονίκη: Στο ψυχιατρείο ο 29χρονος μητροκτόνος – Οι γείτονες άκουσαν τις κραυγές της

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας στη Θεσσαλονίκη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και λάμβανε σχετική φαρμακευτική αγωγή

221222083229_thessaloniki

Στο ψυχιατρείο οδηγήθηκε ο 29χρονος ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε την μητέρα του το απόγευμα της Τετάρτης στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το thestival, ο εισαγγελέας πρότεινε να μεταφερθεί στο ψυχιατρείο όπου αποφασίστηκε ο εγκλεισμός του.

Υπενθυμίζεται ότι η 60χρονη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή από αστυνομικούς σε διαμέρισμα πολυκατοικίας της οδού Παπαδιαμάντη, λίγο μετά τις 17:00 και έπειτα από κλήσεις περίοικων.

Θεσσαλονίκη: Οι γείτονες άκουσαν τις κραυγές της 60χρονης

Μάλιστα, το άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε, όταν οι γείτονες άκουσαν τις κραυγές της άτυχης γυναίκας και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Τα ιατροδικαστικά ευρήματα τόσο στο σώμα της άτυχης γυναίκας με τα θανάσιμα τραύματα από μαχαίρι, όσο και ο εντοπισμός του φονικού όπλου, έδωσαν νέα διάσταση στο σοκαριστικό έγκλημα.

Ο 29χρονος ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι ο ίδιος σκότωσε τη μητέρα του. Ο καθ’ ομολογίαν δράστης αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και λάμβανε σχετική φαρμακευτική αγωγή.

Διαβάστε ακόμη: