search

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θεσσαλονίκη: Νεκροί εντοπίστηκαν στο διαμέρισμα τους πατέρας και γιος

Είχαν αποβιώσει εδώ και εβδομάδες

Κρήτη: Τροχαίο ατύχημα με ένα παιδί δυο ετών βαριά τραυματισμένο

Μια άκρως τραγική περίπτωση συνέβη στη Θεσσαλονίκη, όπου ένας πατέρας και ο γιος του βρέθηκαν νεκροί στο διαμέρισμά τους. Οι δυο τους βρέθηκαν πλάι-πλάι και φαίνεται ότι έχασαν την ζωή τους περίπου στις 6 Ιανουαρίου.

Η ανατριχιαστική αυτή περίπτωση αποκαλύφθηκε την Κυριακή μεσημεριανές ώρες, όταν ένας κάτοικος της πολυκατοικίας στην οδό Ολύμπου επικοινώνησε με την αστυνομία και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι για μεγάλο διάστημα δεν είχε δει τους δύο άνδρες και από το διαμέρισμά τους αναδυόταν μια αποπνικτική μυρωδιά.

Η Άμεσος δράση που κατέφτασε στο σπίτι εντόπισε πεθαμένους τον ηλικιωμένο και τον γιο του. Μετά από έρευνα και  εξέταση από τον ιατροδικαστή, δεν ανακαλύφθηκαν στοιχεία ότι υπήρξε εγκληματική πράξη. Σύμφωνα με πληροφορίες , ο γιος, που είχε αναπηρία, απεβίωσε πρώτος, ενώ ο πατέρας του πιθανολογείται ότι πέθανε από ασιτία, καθώς τον κρατούσε δίπλα του.

Οι κάτοικοι της πολυκατοικίας δήλωσαν ότι οι δύο άντρες δεν είχαν εμφανίσει σημεία ζωής για εβδομάδες, με την νεκροψία αναμένεται να αποκαλύψει τα ακριβή αίτια των δύο θανάτων.

Διαβάστε ακόμη: