Η 24χρονη Γεωργία Μπίκα μετέβη νωρίτερα σήμερα το πρωί στο τμήμα Ασφαλείας του Λευκού Πύργου ώστε να καταθέσει για την φραστική επίθεση που δέχτηκε, όπως κατήγγειλε, από τον δικηγόρο Θεόφιλο Αλεξόπουλο.

Παράλληλα, στη μία το μεσημέρι η 24χρονη αναμένεται να μετέβη στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης έτσι ώστε να καταθέσει, παρουσία ψυχολόγου, συμπληρωματικά στην ανακρίτρια για την υπόθεση του βιασμού.

«Να μιλήσουν όλα τα κορίτσια, ώστε να μπορέσουν να σταματήσουν τέτοιου είδους καταστάσεις, όποια κοπέλα έχει τέτοιο αντίστοιχο περιστατικό, να βγει και να μιλήσει» δήλωσε η 24χρονη Γεωργία Μπίκα βγαίνοντας από το τμήμα, πριν από λίγη ώρα.

Νωρίτερα, η 24χρονη κοπέλα σε δήλωση που έκανε στους δημοσιογράφους πριν από την τέταρτη κατάθεσή της είπε «ευχαριστώ όλο τον κόσμο για την αγάπη του. Η αγάπη που νιώθω και έχω λάβει είναι απίστευτη, με έχει συγκινήσει πάρα πολύ. Το μόνο που θέλω είναι να βρω το δίκιο μου».

Μνήμες από το πάρτι της Πρωτοχρονιάς καλείται να καταθέσει εκ σήμερα νέου και η 17χρονη φίλη της Γεωργίας Μπίκα, με την οποία μετέβη στο πολυτελές ξενοδοχείο.

Μάλιστα, η φίλη της 24χρονης κοπέλας φέρεται να είχε διαισθανθεί από την πρώτη στιγμή, σύμφωνα με την αρχική της κατάθεση, ότι κάτι δεν εξελισσόταν ομαλά στην ατμόσφαιρα του πάρτι, τονίζοντας στις ανακριτικές αρχές πως «εγώ με το που μπήκα στον χώρο αρχικά δεν ήθελα να κάτσω», όντας «έκπληκτη από το κλίμα».

Στη λίστα των σημερινών καταθέσεων έχουν προστεθεί και άλλα δύο πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον της 24χρονης, δηλαδή ο εργοδότης της, Χρήστος Καραθανάσης, αλλά και ένα φιλικό πρόσωπο του τελευταίου, καθώς οι δύο άνδρες κλήθηκαν από τη Γεωργία Μπίκα το πρωί της Πρωτοχρονιάς στο πολυτελές ξενοδοχείο, προκειμένου να τη βοηθήσουν και να την απομακρύνουν από το χώρο.

 

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Τι υποστηρίζουν μέσα από τις καταθέσεις τους ο Βασίλης Λεβέντης και η υπόλοιπη παρέα