Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην περιοχή της Θέρμης.

Λίγο μετά τις 11:00 το πρωί της Τετάρτης, ΙΧ αυτοκίνητο παρέσυρε ανδρόγυνο και το παιδάκι τους.

UPD:16:25: Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία ο 37χρονος πατέρας φέρνει σοβαρά τραύματα κι αναμένεται να χειρουργηθεί τις επόμενες ημέρες. Η 35χρονη γυναίκα, σύμφωνα με το νοσοκομείο Παπαγεωργίου, είναι 5 μηνών έγκυος, ενώ και η ίδια φέρνει κατάγματα και σοβαρά τραύματα.

Το 2 ετών παιδί τους είναι σε καλή κατάσταση και νοσηλεύεται στην παιδοχειρουργική κλινική του ίδιου νοσοκομείου. Να σημειωθεί ότι ο οδηγός του οχήματος βρέθηκε θετικός σε αλκοτέστ που του έκαναν οι αστυνομικές αρχές.

Το περιστατικό έγινε στο ύψος πολύ γνωστού ξενοδοχείου της περιοχής.

Επί τόπου έσπευσαν κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπως και κινητή μονάδα του.

Η κατάσταση της υγείας των γονιών είναι πολύ σοβαρή, με τον πατέρα να διασωληνώνεται επί τόπου, ενώ η μητέρα διασωληνώθηκε μόλις μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Το ανήλικο παιδί είναι σε καλύτερη κατάσταση, με την κλινική του εικόνα να μην εμπνέει ανησυχία.

Και οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Στον Εισαγγελέα αύριο ο οδηγός

Στο μεταξύ, εις βάρος του 46χρονου οδηγού έχει σχηματιστεί δικογραφία για σωματική βλάβη κατά συρροή, μέθη και επικίνδυνη οδήγηση, με τις κατηγορίες να ενδέχεται να αλλάξουν ανάλογα με την κατάσταση των τραυματιών και το αποτέλεσμα της προανάκρισης που διενεργεί η Τροχαία και βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο άντρας, ο οποίος με εντολή εισαγγελέα παραμένει υπό κράτηση, θα οδηγηθεί αύριο ενώπιον των δικαστικών αρχών.

Ο κατηγορούμενος φέρεται πως λίγη ώρα πριν από το συμβάν μίλησε με την μητέρα του στο τηλέφωνο και την ενημέρωσε ότι βρίσκεται σε περιοχή με παραλία. Λίγη ώρα αργότερα την κάλεσε ξανά και της είπε ότι παρέσυρε με το αυτοκίνητό του τρία άτομα.

Χαρακτηριστικό της σφοδρότητας του τροχαίου είναι ότι το όχημα ακινητοποιήθηκε όταν πέρασε από την περίφραξη και κατέληξε σε δέντρα που υπήρχαν στην αυλή σπιτιού. Μετά το τροχαίο, στο σημείο βρέθηκε και η μητέρα του οδηγού η οποία ανέφερε ότι το μόνο που εύχεται είναι η οικογένεια να είναι καλά στην υγεία της.

Διαβάστε ακόμη: