Τη στιγμή της παράσυρσης μηχανής από τζιπ, ο οδηγός του οποίου παραβίασε το STOP στο Πανόραμα στη Θεσσαλονίκη, κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.

Στο βίντεο φαίνεται το αυτοκίνητο να εμβολίζει τη μηχανή στη συμβολή των οδών Σταδίου και Πλάτωνος.

Σύμφωνα με το MEGA, η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή ώστε ο αναβάτης να εκτοξευθεί αρκετά μέτρα μακριά με αποτέλεσμα να υποστεί κατάγματα στα πόδια και τα χέρια.

Μιλώντας για το τροχαίο, ο αναβάτης της μηχανής, Αβραάμ Νικολάου, ο οποίος έμεινε δύο ημέρες στη ΜΕΘ, περιέγραψε ότι «το αυτοκίνητο με χτύπησε στο δεξί πόδι, χτύπησα το κεφάλι στο παρμπρίζ και μετά χτύπησα το χέρι από την πτώση».

Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει η περιγραφή του θύματος του τροχαίου

Ο Αβραάμ Νικολάου, θύμα του τροχαίου μίλησε στο MEGA για το περιστατικό.

«Έχω βγει εδώ και 2 μέρες από το νοσοκομείο, είμαι σε κέντρο αποκατάστασης και προσπαθώ με πολύ κόπο και χρόνο να ξεκινήσω από την αρχή. Το αμάξι με έπιασε στο δεξί πόδι, έπεσα πάνω στο παρμπρίζ και χτύπησα και το κεφάλι μου στο παρμπρίζ, πετάχτηκα και χτύπησα το χέρι μου. Έσπασαν τα πάντα. Όλα φτιάχνονται, δεν είχα κάτι πολύ σοβαρό. Δεν έσπασα τα πλευρά μου, αλλά πιέστηκαν μέσα και ο πνεύμονας δεν δουλεύτε για μία βδομάδα. Ευτυχώς πριν κάνω την επέμβαση έφτιαξε», είπε αρχικά.

«Δεν μπορώ να περπατήσω έχω πολύ δρόμο ακόμα. Οι γιατροί λένε ότι θα χρειαστεί ένας μήνας για να πατήσω απλά το πόδι μου στο πάτωμα. Βγήκε από STOP το αυτοκίνητο χωρίς να φρενάρει. Μέχρι να συντονιστούν πέρασαν 30 λεπτά, δεν ήξεραν που να με πάνε. Επειδή λιποθυμούσα άκουσα έναν κάτοικο της περιοχής να φωνάζει και να λέει ότι με έχουν πάνω από μία ώρα εδώ. Δεν έπαιρναν έγκριση», συμπλήρωσε.

Διαβάστε ακόμα: