Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Πέμπτης (21/7) σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην οδό Μοναστηρίου, στη Θεσσαλονίκη.

Ο δράστης εισέβαλε με την απειλή όπλου και αφαίρεσε άγνωστο, μέχρι στιγμής, χρηματικό ποσό. Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή και αναζητείται από την αστυνομία.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, άτομο εισέβαλε σε πρατήριο υγρών καυσίμων που βρίσκεται στην οδό Μοναστηρίου 32 στις 20:45 και με την απειλή πιστολιού αφαίρεσε χρηματικό ποσό και εξαφανίστηκε.

Πώς συνέβη η ένοπλη ληστεία στη Θεσσαλονίκη

Μιλώντας στη Voria.gr, ο υπάλληλος του καταστήματος περιγράφει συγκλονισμένος όλα όσα έζησε.

Συγκεκριμένα, ο εργαζόμενος ανέφερε ότι βρισκόταν μέσα στο πρατήριο όταν ένας άνδρας με μάσκα, καπέλο, μαύρο παντελόνι, άσπρη μπλούζα και ιατρικό κολάρο στον λαιμό έβγαλε από το τσαντάκι που είχε επάνω του ένα όπλο και του ζήτησε να δώσει όσα χρήματα είχε επάνω του.

Μάλιστα, ο δράστης είπε στον υπάλληλο ότι αν του έδινε όλα τα λεφτά που είχε, δεν θα τον πείραζε.

Ο υπάλληλος έντρομος άμεσα έβγαλε όσα λεφτά είχε επάνω του και τα έδωσε στον δράστη, ο οποίος μόλις πήρε το χρηματικό ποσό, τράπηκε γρήγορα σε φυγή.

«Μπήκε κάποιος με καπέλο και κολάρο, φορούσε μάσκα, άνοιξε το τσαντάκι του και μου έβγαλε όπλο. Μου είπε να του δώσω τα χρήματα που είχα στο ταμείο, έκανα ένα βήμα πίσω, του τα έδωσα και πάτησα αμέσως το κουμπί του πανικού», δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπάλληλος που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο πρατήριο.

Η ένοπλη ληστεία καταγράφηκε από την κάμερα κλειστού κυκλώματος της επιχείρησης, υλικό που αναμένεται να δοθεί στα χέρια της ΕΛΑΣ ώστε να βρεθεί ο δράστης, ο οποίος αναζητείται.