Τριάντα «Άγιοι Βασίληδες» έκανα SUP και διέσχισαν τον Θερμαϊκό κόλπο προσφέροντας ένα χριστουγεννιάτικο θέαμα σε όσους βρίσκονταν σήμερα το μεσημέρι στην ηλιόλουστη Νέα Παραλία.

Πρόκειται για αθλητές της όρθιας σανιδοκωπηλασίας, οι οποίοι φόρεσαν τη στολή του Άγιου Βασίλη και με γιορτινή διάθεση έστειλαν μήνυμα για πρωτότυπες ψυχαγωγικές δράσεις μέσα στην πόλη.

Οι τριάντα αθλητές, ντυμένοι Αγίοι Βασίληδες συμμετείχαν στο 3o SANTA SUP που διοργανώθηκε από το τμήμα ενηλίκων όρθιας σανιδοκωπηλασίας, ThesSUP του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης Θεσσαλονίκης. Ξεκίνησαν από τις εγκαταστάσεις του ομίλου, έφθασαν στον Λευκό Πύργο και επέστρεψαν.

Η Βιργινία Παναγιωτοπούλου, ιδρύτρια του ThesSUP, δήλωσε πως «περάσαμε πολύ όμορφα. Ο κόσμος το χάρηκε και μας φωτογράφισε, θέλουμε να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε μέσα στην πόλη μας, έτσι ώστε να ψυχαγωγηθούμε και εμείς, και ο κόσμος που μας βλέπει, να φύγουμε από τα τετριμμένα».

Παράλληλα, κάλεσε όσους ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν να κάνουν SUP, καθώς όπως είπε «είναι πολύ εύκολο, με δύο-τρία μαθήματα θα μπορούν να σηκωθούν και να κάνουν τις πρώτες τους βόλτες σε όμορφα τοπία και να γυμνάσουν το σώμα τους. Το SUP είναι ένα διαδεδομένο άθλημα-χόμπι. Αρέσει σε μικρούς και μεγάλους και μπορούμε να το απολαύσουμε όλοι. Όποιος θέλει μπορεί να μας επισκεφθεί και να κάνει ένα δοκιμαστικό μάθημα».

Διαβάστε ακόμη: