Σοκ προκαλεί το άγριο έγκλημα στη Θεσσαλονίκη, καθώς 22χρονος σκότωσε τον 46χρονο πατέρα του ενώ κοιμόταν, μετά από διαπληκτισμό που είχαν.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες για το άγριο έγκλημα που συγκλονίζει τη Θεσσαλονίκη, ο 22χρονος πατροκτόνος φέρεται να δολοφόνησε τον πατέρα του τη νύχτα, όταν ο 46χρονος κοιμόταν, θέλοντας να βάλει τέλος στις τεταμένες σχέσεις που είχαν εδώ και καιρό.

Το θύμα εντοπίστηκε νεκρό μέσα στο σπίτι του, στην περιοχή των Διαβατών, στον οικισμό Αγίας Σοφίας, έχοντας μια σφαίρα από κυνηγετικό όπλο καρφωμένη στο πίσω μέρος του κεφαλιού, ενώ την αστυνομία ειδοποίησε συγγενικό του πρόσωπο στις 02:30 τα ξημερώματα της Κυριακής.

Όπως αποκαλύφθηκε, ο δράστης είναι ο 22χρονος γιος του θύματος, ο οποίος παρουσιάστηκε αυτοβούλως χθες το μεσημέρι στο Τμήμα Ασφαλείας Δέλτα και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

Πατέρας και γιος φαίνεται πως είχαν άγριο καβγά αργά το βράδυ του Σαββάτου εντός της οικίας τους, με τον 22χρονο να παίρνει στα χέρια του την καραμπίνα και να πυροβολεί στο κεφάλι τον 46χρονο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Ο νεαρός οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας στον εισαγγελέα που του άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και στη συνέχεια παραπέμφθηκε σε ανακριτή από όπου ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη.

Θεσσαλονίκη: 22χρονος σκότωσε τον πατέρα του με καραμπίνα - «Ήταν κακοποιητικός και όπλισε το χέρι μου»

Όπως ανέφερε στο «Πρώτο Θέμα», ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου, Θεόδωρος Τσιντεμίδης, πρόκειται για μια τραγική οικογενειακή ιστορία η οποία εξελίχθηκε εξαιτίας της κακοποιητικής συμπεριφοράς η οποία υπήρχε από την πλευρά του πατέρα, υποστηρίζοντας ότι «όλα αυτά δεν είναι σενάρια της υπεράσπισης αλλά στοιχεία που προκύπτουν από τη δικογραφία και θα ενισχυθούν με μαρτυρικές καταθέσεις».

Ο ίδιος τόνισε ότι σε κάθε περίπτωση είναι αδικαιολόγητη η συμπεριφορά του και έδειξε άμεσα την μετάνοια του καθώς παραδόθηκε αυτοβούλως στην αστυνομία και εξιστόρησε την εκδοχή του.

Σύμφωνα με τον κ. Τσιντεμίδη, η πλευρά της υπεράσπισης αναμένεται να προτείνει μάρτυρες που θα καταθέσουν σχετικά με την κακοποιητική συμπεριφορά του πατέρα. Αυτό που ανέφερε ο 22χρονος είναι ότι ο πατέρας του ήταν το πρόσωπο που ουσιαστικά «όπλισε το χέρι του».