Η κόρη του Κώστα Βουτσά, Θεοδώρα Βουτσά το περασμένο φθινόπωρο, πραγματοποίησε μυστικό γάμο στην Βουλιαγμένη μαζί με τον σύντροφό της, Νίκο Πατινιωτάκη.


«Παντρευτήκαμε στις 15 Οκτωβρίου «μυστικά» γιατί είχαμε πένθος. Τώρα που πέρασε ο χρόνος του μπαμπά το λέω. Το κάναμε μόνοι μας και χωρίς να πούμε τίποτα λόγω του πένθους. Ήταν πολύ δύσκολο να κάνω κάτι τέτοιο στον χρόνο του πατέρα μου. Αλλά χρειαζόταν», δήλωσε η Θεοδώρα Βουτσά.

«Θέλαμε να κάνουμε και τη βάφτιση της Ηλέκτρας-Κωνσταντίνας αλλά αναγκαστήκαμε να παντρευτούμε νωρίτερα λόγω του ότι θα φεύγαμε μόνιμα για τη Σιγκαπούρη και ήταν πιο εύκολο να βγάζουμε βίζα έτσι η Ηλέκτρα και εγώ», συμπλήρωσε η κα Βουτσά.


Ο γάμος έγινε στο Δημαρχείο Βούλας-Βουλιαγμένης από την αντιδήμαρχο Μαίρη Φουρναράκη, η οποία ήταν επιστήθια φίλη του Κώστα Βουτσά.

«Ήταν φίλη του μπαμπά μου και με ξέρει από μωρό. Μου άλλαζε πάνες στις περιοδείες του μπαμπά. Στον πολιτικό γάμο έδωσαν το παρών έξι άτομα, οι γονείς μας, τα αδέρφια μας, η κουμπάρα, η παιδική μου φίλη Εύη Καββαδά και ο Θωμάς Κανατάς. Αντί για μπομπονιέρες δώσαμε στους υπαλλήλους του δημαρχείου και σε φίλους καριόκες. Ήταν το αγαπημένο γλυκό του μπαμπά. Αυτό δίναμε στον κόσμο και στο προσκύνημα και στην κηδεία», κατέληξε η Θεοδώρα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr