Σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη εντοπίστηκε και συνελήφθη ο τραγουδιστής, Θέμης Αδαμαντίδης.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το βράδυ της Κυριακής (6/6) γύρω στις 22:00 άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποίησαν επιχείρηση σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη που είχε στηθεί στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου στο κέντρο της Αθήνας και πέρασαν χειροπέδες σε 53 άτομα μεταξύ των οποίων ήταν και ο τραγουδιστής.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας, σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η τρίτη φορά μέσα στο α’ εξάμηνο του 2021, που ο δημοφιλής λαϊκός βάρδος συλλαμβάνεται σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη.

«Ούτε υφυπουργός είμαι ούτε δάσκαλος του κατηχητικού! Ένας άνθρωπος είμαι και στο φινάλε δικαίωμά μου δεν είναι; Πρέπει να πάω κάπου που διαφημίζουν; Πάω εκεί που θέλω εγώ. Ο κόσμος ίσως δεν έχει καταλάβει ότι έχουμε μπει σε μία εικονική ζωή και δεν μπορούμε να απολαύσουμε το περιβάλλον» έλεγε ο ίδιος
, την πρώτη φορά που είχε συλληφθεί, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν πρόκειται να τον σταματήσουν οι απαγορεύσεις…

Ξεκινά Live εμφανίσεις

Αν και η εβδομάδα θεωρείται κρίσιμη για κυβέρνηση και ομάδα εμπειρογνωμόνων, που θα κληθούν να πάρουν σημαντικές αποφάσεις και την άρση των επιδημιολογικών μέτρων που βρίσκονται σε ισχύ, όπως είναι το νυχτερινό ωράριο κυκλοφορίας, η απαγόρευση της νυχτερινής διασκέδασης κ.α, κέντρο των βορείων προαστίων ανακοίνωσε σήμερα την πρεμιέρα του για την Παρασκευή 18 Ιουνίου.

Ήδη οι πρώτες αφίσες με τον Θέμη Αδαμαντίδη που θα ηγείται του σχήματος έχουν ήδη αναρτηθεί στα social media του τραγουδιστή και του νυχτερινού κέντρου, ενώ έχουν τοποθετηθεί και στους χώρους του καταστήματος στη Νέα Ερυθραία προκαλώντας έκπληξη.

Ο επιχειρηματίας του νυχτερινού κέντρου βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις και με άλλα ονόματα του λαϊκού πενταγράμμου, προκειμένου να δημιουργήσει ένα σχήμα που στόχο θα έχει την διασκέδαση.