Ο Μπρένταν Φρέιζερ έχει χαρακτηριστεί βασιλιάς της επιστροφής, αφού μετά από χρόνια απουσίας κυριαρχεί φέτος στα κινηματογραφικά βραβεία με την ερμηνεία του στην ταινία «Η φάλαινα», για την οποία έχει λάβει λαμπρές κριτικές.

Ο 54χρονος ηθοποιός επαινέθηκε από τους κριτικούς για τη «συγκλονιστική» επιστροφή στο ρόλο του καθηγητή αγγλικής λογοτεχνίας που ζυγίζει 272 κιλά και θέλει να επανασυνδεθεί με την έφηβη κόρη του. Μάλιστα ο ηθοποιός έχει ήδη πάρει το βραβείο καλύτερου ηθοποιού στα Critics Choice Awards, ήταν υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα και BAFTA, ένω έχει αποσπάσει υποψηφιότητα και για τα φετινά Οσκαρ.

Κι ενώ η ταινία συνεχίζει την ανοδική της πορεία, η εταιρεία παραγωγής δημοσίευσε ένα A24 time lapse βίντεο που δείχνει τη δραματική μεταμόρφωση του 54χρονου ηθοποιού στον Charlie, τον χαρακτήρα του στη βραβευμένη ταινία, την οποία σκηνοθέτησε ο Darren Aronofsky.

Η απίστευτη μεταμόρφωση του Μπρένταν Φρέιζερ


Το βίντεο δείχνει μια ομάδα καλλιτεχνών να εφαρμόζει μακιγιάζ και αξεσουάρ στον Φρέιζερ, ενώ εκείνος περνάει την ώρα του κοιτάζοντας το κινητό του τηλέφωνό

Τον Δεκέμβριο, ο Φρέιζερ και ο make up artist Adrien Morot δήλωσαν στο Variety ότι η μεταμόρφωση του ηθοποιού απαιτούσε έως και έξι ώρες την ημέρα και 300 κιλά προσθετικών!

Διαβάστε περισσότερα