Με νέα συναυλία επιστρέφει ο Weeknd, μετά από σχεδόν ένα χρόνο αποχής από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Weeknd ανακοίνωσε πως στις 7 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιήσει μια ξεχωριστή συναυλία «για μία μόνο νύχτα», στη Βραζιλία. Η συναυλία διοργανώνεται στο Estádio MorumBIS του Σάο Πάολο από τη Live Nation και σύμφωνα με την ανακοίνωση είναι μία «παραγωγή που δεν έχει παρουσιαστεί ποτέ ξανά».

Ο κορυφαίος Καναδός τραγουδιστής και παραγωγός μετά την περιοδεία του «After Hours Til Dawn» στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη πέρυσι και τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο «The Idol» το περασμένο καλοκαίρι, είχε κάνει μία «παύση». Σημειώνεται όμως, πως τις συναυλίες του παρακολούθησαν περισσότεροι από τρία εκατομμύρια θεατές σε δύο χρόνια.

Παρότι για τη νέα αυτή συναυλία δεν έχουν δοθεί περισσότερες λεπτομέρειες, εικάζεται πως θα σηματοδοτήσει την έναρξη του επόμενου μουσικού κεφαλαίου του. Συνεχίζοντας το εκτεταμένο φιλανθρωπικό έργο του ως Πρέσβης Καλής Θελήσεως του Παγκόσμιου Επισιτιστικού Προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών (WFP) θα διαθέσει μέρος των εσόδων από τη συναυλία στο Σάο Πάολο στο Ανθρωπιστικό Ταμείο XO, το οποίο στηρίζει τις προσπάθειες αντιμετώπισης της παγκόσμιας επισιτιστικής κρίσης.

Τέλος σημειώνεται πως η είδηση έρχεται μία μέρα αφότου η σειρά «The Idol», κατάφερε να κερδίσει υποψηφιότητα για βραβείο Emmy στην κατηγορία Εξαίρετης Χορογραφίας.

Διαβάστε ακόμη: