Μπορεί η συνδρομητική πλατφόρμα του Netflix από περιεχόμενο σειρών να το χάνει κάποιες φορές, αλλά σίγουρα έχει δυνατά ντοκιμαντέρ.

Ένα από αυτά φαίνεται να είναι και το πολλά υποσχόμενο ντοκιμαντέρ για τους πειρατές με τίτλο «The Lost Pirate Kingdom» που θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Μαρτίου 2021 όπως αναμεταδίδει το lordoftheseries.gr.

Ήδη έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με τον τρόπο που έχει γυριστεί καθώς πολλοί το θεωρούν σχεδόν μία ιστορική-βιογραφική σειρά παρά ντοκιμαντέρ.

Οι περιπέτειες των πραγματικών Πειρατών της Καραϊβικής παρουσιάζονται στο νέο δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ του Netflix με τίτλο The Lost Pirate Kingdom. Μπορεί η Disney να καθυστερεί το reboot του franchise που όλοι αγαπήσαμε, το Netflix ομως φρόντισε να μας καλύψει το κενό της μυθολογίας των πειρατών με μια νέα σειρά – ντοκιμαντέρ.

O Μαυρογένης, ο Charles Vane, η Anne Bonny και πολλοί ακόμα πειρατές πρωταγωνιστούν στο ντοκιμαντέρ που θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Μαρτίου και του οποίου τo trailer μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.