Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως σχετικά με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα. Όπως αποκάλυψε στο Mega, ο Γιώργος Αναστασόπουλος, δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», λίγο διάστημα πριν τη σύλληψή της Ρούλας Πισπιρίγκου η ίδια και ο Μάνος Δασκαλάκης συναντήθηκαν σε δικηγορικό γραφείο. Όπως είπε ο δημοσιογράφος πρόκειται για τη μέρα όπου επήλθε η οριστική ρήξη ανάμεσά τους.

Σε εκείνη τη συνάντηση ο Μάνος Δασκαλάκης φέρεται να είχε πει στην Ρούλα Πισπιρίγκου ότι «για το ένα παιδί βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο ότι δεν του έχεις κάνει κακό, για τα άλλα δύο παιδιά δεν το βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο». Σύμφωνα με πληροφορίες αυτά τα λόγια του προκάλεσαν έντονο καβγά ανάμεσά τους. Μάλιστα δεν έμεινε εκεί, αλλά είπε στην εν διαστάσει σύζυγό του πως γνωρίζει ότι έχει κάνει κακό στα παιδιά τους λέγοντας πως «και θα τον βρω ποιος είναι αυτός ο τρόπος, είτε είναι με δηλητήριο είτε είναι τη μέθοδο της ασφυξίας».

«Η Πισπιρίγκου καθυστέρησε την κηδεία της κόρης της για να πάει στο κομμωτήριο»

Την ίδια ώρα στο Mega μίλησε υπάλληλος του νεκροταφείου η οποία δήλωσε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου καθυστέρησε να πάει στην κηδεία του παιδιού της γιατί ήταν στο κομμωτήριο. «Εγώ προσωπικά δεν την έχω δει ποτέ να έρχεται στο νεκροταφείο» είπε αρχικά και συμπλήρωσε πως «δυο τρεις φορές μου έχουν πει ότι είχαν δει τον Μάνο». «Σε σύγκριση με τόσες μανάδες που έχουν χάσει παιδιά και είναι όλη μέρα εκεί μέσα, τη Ρούλα δεν την έχουμε δει ποτέ» είπε σε άλλο σημείο η γυναίκα.

Παράλληλα, αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που της έκανε εντύπωση το Μεγάλο Σάββατο. «Το Μεγάλο Σάββατο δημότες βάλανε λουλούδια και λαμπάδες στα μνήματα των παιδιών» είπε και συμπλήρωσε «γιαγιά και θεία τα πέταξαν όλα». «Εδώ καθυστέρησε την κηδεία για να πάει στο κομμωτήριο» κατάληξε η εν λόγω γυναίκα.

Στο μικροσκόπιο δύο άτομα που συνάντησε η Ρούλα Πισπιρίγκου την ημέρα θανάτου της Τζωρτζίνας

Στο μεταξύ η 33χρονη κατηγορούμενη επαναλαμβάνει ότι δεν έχει βλάψει τα τρία της παιδιά. Προσπαθεί να συλλέξει νέα στοιχεία και να βρει τεχνικό σύμβουλο για να καταθέσει το πολυπόθητο αίτημα αποφυλάκισης. Σημειώνεται πως την τελευταία ημέρα ζωής της Τζωρτζίνας η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν αποχώρησε από το δωμάτιο. Αυτό ανέφεραν τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού που κλήθηκαν για κατάθεση.

«Εκείνη την ημέρα όσες φορές μπήκα στον θάλαμο της Τζωρτζίνας ήταν πάντα μαζί της η μητέρα της μέσα στον θάλαμο. Επίσης δεν μου είπε ποτέ ότι θα απομακρυνθεί από το θάλαμο για να έχω το νου μου», δήλωσε μία εξ αυτών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Γιώργου Αναστασόπουλου από την εφημερίδα «Πελοπόννησος», η κατηγορουμένη το Σάββατο 29 Ιανουαρίου, πέντε ώρες πριν το τραγικό και απροσδόκητο τέλος της Τζωρτζίνας, έφυγε για λίγα λεπτά από το δωμάτιο του Παίδων για να συναντήσει, δύο πρόσωπα από το περιβάλλον της.