Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Δευτέρα (18/7), στον ΒΟΑΚ.

Τραγικό τέλος είχε 29χρονος άνδρας παλαιστινιακής καταγωγής, σύμφωνα με το ekriti, που επέβαινε στο όχημα εξαιτίας της σφοδρότητας της πρόσκρουσης του 4Χ4 στην κολώνα ενώ σοβαρά τραυματισμένοι μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο ο οδηγός και ο ένας από τους δύο επιβαίνοντες.

Όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες η κατάσταση του 33χρονου οδηγού είναι σοβαρή, ωστόσο δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του. Όμως, σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται ο 26χρονος επιβάτης, ο οποίος δίνει μάχη για να παραμείνει ζωντανός.

Σύμφωνα με το cretalive, και όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο πρόεδρος του Εθελοντικού Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Γιάννης Λιονάκης, το κοντέρ του αυτοκινήτου έγραφε πάνω από 150 χλμ όταν προσέκρουσε στην κολώνα.

Το χρονικό

Το σοβαρό τροχαίο δυστύχημα, σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στον ΒΟΑΚ και συγκεκριμένα, στον κόμβο Αλικαρνασσού στο ρεύμα από αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» προς Ηράκλειο, κάτω από τη γέφυρα.

Λόγω του τροχαίου, έχασε τη ζωή του ένας άνθρωπος ενώ σοβαρά τραυματισμένα μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο δύο άτομα.

Μάλιστα, λόγω της σφοδρότητας της πρόσκρουσης του 4Χ4 στην κολώνα, ο ένας επιβάτης, σύμφωνα με τις πληροφορίες εκσφενδονίστηκε ενώ οι άλλοι δυο εγκλωβίστηκαν μέσα στο όχημα.

Τα αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται, αν και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο οδηγός του οχήματος φαίνεται να έχασε τον έλεγχο με συνέπεια αυτό να προσκρούσει σφοδρά σε κολώνα.

Πρόκειται για όχημα 4Χ4 στο οποίο επέβαιναν δυο Έλληνες και ένας αλλοδαπός ο οποίος είναι νεκρός.

Στο σημείο έσπευσαν τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, η αστυνομία του ΒΟΑΚ, όχημα της Πυροσβεστικής, όπως και η τροχαία.

Την ίδια ώρα στο σημείο κλήθηκε και η ΕΜΑΚ καθώς υπήρξε εγκλωβισμός δυο ατόμων.

Το κοντέρ τη μοιραία ώρα σταμάτησε λίγο πιο κάτω από τα 160 χιλιόμετρα, πράγμα που όπως όλα δείχνουν σημαίνει ότι ο οδηγός είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα.