Τώρα που το Google Maps μπορεί να μας δείξει τα πάντα στον κόσμο, μπορεί να θέλεις να πας και κάπου πιο τρομακτικά.

Παρακάτω, θα σου δείξουμε τα πιο creepy μέρη της γης – από νεκροταφεία μέχρι σημεία ιστορικών ομαδικών δολοφονιών.

Νεκροταφείο Bachelor’s Grove, ΗΠΑ

Το συγκεκριμένο νεκροταφείο βρίσκεται στα νοτιοδυτικά προάστια του Σικάγο. Πολλές φορές έχουν μιλήσει για μία λευκή κυρία, η οποία περπατά κρατώντας ένα μωρό, όταν έχει Πανσέληνο. Έχει γίνει λόγος και για ένα σκυλί, όμως λένε ότι εξαφανίζεται όταν το πλησιάζεις.

Lawang Sewu, Ινδία

Εδώ έχουμε ένα κτήριο που κάποτε στέγαζε τα κεντρικά γραφεία της Σιδηροδρομικής Εταιρείας των Ανατολικών Ινδιών στην εποχή της αποικιοκρατίας. Χρησιμοποιήθηκε, επίσης, και ως ιαπωνική φυλακή στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και λέγεται ότι τη στοχειώνουν ακέφαλα πνεύματα.

Κατακόμβες, Γαλλία

Το διάσημο υπόγειο δίκτυο σηράγγων του Παρισιού κατασκευάστηκε για πρώτη φορά στα τέλη του 18ου αιώνα. Είναι γεμάτo με τα οστά εκατομμυρίων πτωμάτων, καθώς τα νεκροταφεία της εποχής ξεχείλιζαν.

Ο θρύλος λέει πως, μετά τα μεσάνυχτα, οι τοίχοι αρχίζουν να μιλούν και να πείθουν όσους βρίσκονται μέσα να πάνε βαθύτερα μέχρι να χαθούν και να μην μπορούν να βρουν διέξοδο.

Museo Casa de la Zacatecana, Μεξικό

Αυτό το μουσείο βρίσκεται μέσα σε ένα ιστορικό σπίτι του 17ου αιώνα, το οποίο φιλοξενεί πολλά φαντάσματα μετά από δύο φρικιαστικές δολοφονίες.

Ο θρύλος λέει ότι η γυναίκα του σπιτιού ζήτησε από έναν από τους υπηρέτες της να σκοτώσει τον σύζυγό της. Αφού το έκανε, η γυναίκα σκότωσε στη συνέχεια τον ίδιο τον υπηρέτη για να μην μπορέσει να το πει σε κανέναν.

Λέγεται ότι έθαψε τα πτώματα στους στάβλους. Μέχρι σήμερα, δύο σκελετοί μπορούν να φανούν σε ένα καλυμμένο άνοιγμα στο πάτωμα.

Διαβάστε ακόμη: