Η INTEC Α.Ε. ένας κορυφαίος ανεξάρτητος πάροχος λογισμικού και υπηρεσιών, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, ηγέτης στην παραγωγή και αποθήκευση καθαρής ενέργειας, με ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο έργων στην Ελλάδα και το εξωτερικό και στόχο τα 3.000 MW εγκαταστάσεων ΑΠΕ μέσα στην επόμενη πενταετία, επέλεξε τη λύση PI System της OSIsoftως μια πλήρως ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαχείρισης δεδομένων για το σύνολο των περιουσιακών στοιχείων της, στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Η INTEC Α.Ε. είναι ο συνεργάτης της OSIsoft στην περιοχή για 25 χρόνια, και θα αναπτύξει το PI System για την ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, επιτρέποντάς της να διαχειριστεί ένα ταχέως αναπτυσσόμενο χαρτοφυλάκιο Αιολικών, Φωτοβολταϊκών και Υδροηλεκτρικών έργων στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.

Ο Γιώργος Τζαβέλας, Διευθύνων Σύμβουλος της INTEC, δήλωσε:

«Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που θα συνεργαστούμε με την ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, την κορυφαία εταιρεία της χώρας στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας. Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι η λύση PI System της OSIsoft υποστηρίζει τους στόχους ανάπτυξης, αυτοματοποίησης και ψηφιοποίησης της εταιρείας. Όλη η ομάδα της INTEC είμαστε ευγνώμονες και περήφανοι για την επιλογή μας από την ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, μετά από μια αυστηρή διαδικασία αξιολόγησης, και παραμένουμε προσηλωμένοι σε ένα επιτυχημένο έργο που έχουμε μπροστά μας, καθώς επίσης και σε μια μακροχρόνια συνεργασία».

Ο Κώστας Ηλίας, Operations Manager της ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ανέφερε:

«Η ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ σημειώνει ραγδαία ανάπτυξη, με νέες επενδύσεις σε έργα παραγωγής και αποθήκευσης καθαρής ενέργειας, καθώς και σε έργα περιβάλλοντος και κυκλικής οικονομίας. Χρειαζόμασταν μια ενιαία πλατφόρμα λογισμικού ικανή να κλιμακώνεται γρήγορα και να δένει απρόσκοπτα το O&M και το Asset Management μαζί, από το πεδίο μέχρι τα κεντρικά μας γραφεία στην Αθήνα. Η INTEC Α.Ε., ομάδα με σημαντική εμπειρία, μαζί με το PI System ως μια best-in-class λύση, είναι ο καλύτερος συνδυασμός για εμάς. Αυτή η συνεργασία διασφαλίζει την άμεση και έγκυρη δράση της εταιρείας, με πληροφορίες σχετικά με την απόδοση των εγκαταστάσεων ΑΠΕ, αυξάνοντας παράλληλα την αξιοπιστία, διαθεσιμότητα και ασφάλεια.»