Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στο χθεσινό επεισόδιο με πυροβολισμούς που έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη. Η ΕΛ.ΑΣ ταυτοποίησε δράστες και θύματα στο «οπαδικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών» και αναζητά δύο άνδρες. Ο ένας εξ αυτών δηλώνεται επίσημα στον πάγκο του Άρη στους αγώνες της Super League!

Σοκάρει το νέο επεισόδιο οπαδικής βίας που έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Πέμπτης (21/1), αφού αυτή τη φορά υπήρξαν και πυροβολισμοί, με την αστυνομία μάλιστα να κάνει λόγο για “απόπειρα ανθρωποκτονίας”!

Και το πλέον εντυπωσιακό μάλιστα είναι πως βγήκαν όπλα μέρα μεσημέρι και δη σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, με εν ψυχρώ πυροβολισμούς, οι οποίοι σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. προήλθαν από οπαδό του Άρη κι έχουν οπαδικά κίνητρα!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει συλλέξει η αστυνομία της Θεσσαλονίκης, οι δράστες είναι δύο άνδρες-οπαδοί των “κιτρίνων” που έχουν μάλιστα ταυτοποιηθεί, με τον ένα εξ αυτών, δε, να φέρει και διακριτικά της ομάδας του Άρη. Οι δυο τους λοιπόν, εμφανίζονται να βγήκαν από το αυτοκίνητό τους, πλησιάζοντας τρεις άλλους άνδρες, οι οποίοι χαρακτηρίζονται ως οπαδοί του ΠΑΟΚ.