Μια εβδομάδα μετά του δημόσιου bullying που έκανε ο Τάσος Ξιαρχό σε κοπέλα επειδή είχε παραπάνω κιλά και φορούσε μπλούζα με ρίγες -και ακολούθησε ένα μεγάλο «κύμα» αντιδράσεων κατά του χορογράφου, μέχρι και απόπειρα αυτοκτονίας από τον ίδιο– οι δυό τους συναντήθηκαν με σκοπό να συμφιλιωθούν.

Οι δυο τους συναντήθηκαν το βράδυ της Κυριακής και ανέβασαν ένα κοινό στιγμιότυπο στο Instagram, «Μόνο αγάπη. Ακόμη και στους πιο σκληρούς. Θενξ Μέρι με «Ε» «Ι» έγραψε χαρακτηριστικά ο Τάσος Ξιαρχό.

Τάσος Ξιαρχό: Η συνάντηση «συμφιλίωσης» με την Μέρι και το δημόσιο μήνυμα

Τις προηγούμενες μέρες η Μέρι είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο Τι λες τώρα: «Είμαι πιο καλά και ψύχραιμη πλέον, μιας και επικοινώνησα μαζί με τον Τάσο. Μου έστειλε ένα μήνυμα όπου μου ζήτησε συγγνώμη, απολογήθηκε από τη συμπεριφορά του και ζήτησε να βρεθούμε. Σκοπεύω να το κάνω και θεωρώ ότι έχει λήξει αυτό. Δεν κατάλαβα κυριολεκτικά τίποτα. Τράβηξε προφανώς το βίντεο, για τους δικούς του λόγους, θεώρησε ότι είναι σωστό να το ανεβάσει και να κάνει το σχόλιο αυτό που έκανε».

Τάσος Ξιαρχό: Από την ανάρτηση στην απόπειρα αυτοκτονίας και από εκεί..στην συμφιλίωση

Ένα βίντεο που ανέβασε ο Τάσος Ξιαρχό στο προσωπικό του προφίλ, μόλις πριν μία εβδομάδα, στο Instagram ήταν αρκετό ώστε να προκληθεί ένας «χαμός» και να κατηγορηθεί για bullying από χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου.

Ο γνωστός χορογράφος σε βραδινή του έξοδο έβγαλε βίντεο χλευάζοντας μια κοπέλα στο διπλανό τραπέζι επειδή… φόραγε ριγέ μπλουζάκι ενώ είχε παραπάνω κιλά.

https://www.youtube.com/watch?v=qlFII7TzsMI&t=54s&ab_channel=ProtoThema

Η κοπέλα τότε είχε δει το βίντεο που ανέβασε ο Ξιαρχό και του έστειλε μήνυμα το οποίο και δημοσιοποίησε όταν προκλήθηκε αυτός ο ντόρος στο διαδίκτυο. «Ευχαριστώ για το σχόλιο ότι είμαι χοντρή και δεν θα έπρεπε να φοράω ρίγες. Την επόμενη φορά να με κάνεις και ταγκ μην είσαι μόνο εσύ ο σχολιαστής. Σε συγχωρώ γιατί ήσουν μεθυσμένος μαζί με την άλλη κοπέλα και προφανώς δεν έχεις όριο. Αν θες μπορώ να σου δώσω την μπλούζα που φορούσα σαν αδύνατος που είσαι να την φορέσεις και να την αναδείξεις καλύτερα από το χοντρό κορμί μου».

Έκτοτε, ξεκίνησε «ένα θέατρο του παραλόγου» από τον χορευτή.

Αν και ζήτησε συγγνώμη δημόσια, κανένας δεν πίστεψε ότι ήταν αληθινή.

Τάσος Ξιαρχό: Η συνάντηση «συμφιλίωσης» με την Μέρι και το δημόσιο μήνυμα

Λίγες ώρες αργότερα, ο Τάσος Ξιαρχό αναζητούνταν από την αστυνομία καθώς πρόσωπο του στενού του περιβάλλοντος ενημέρωσε τις Αρχές ότι ο Ξιαρχό είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ότι είναι έξω με το αυτοκίνητό του απειλώντας να αυτοκτονήσει.

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν, ο ίδιος πανικοβλήθηκε και δεν σταμάτησε το όχημα, ενώ ακολούθησε καταδίωξη, η οποία έληξε σε δρόμο του Μενιδίου, κοντά στο πατρικό σπίτι του χορευτή. Ο χορευτής εξήλθε από το αυτοκίνητο και άρχισε να τρέχει, με τους αστυνομικούς να χάνουν τα ίχνη του.

Κι ενώ για όλες αυτές τις ώρες το κινητό του ήταν κλειστό, κάποια στιγμή ο Τάσος Ξιαρχό  ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok και το κατέβασε αμέσως, δείχνοντας πάντως ότι βρίσκεται εν ζωή.

«Σήμερα προσπάθησα να αυτοκτονήσω, θέλει πολλά κότσια. Κατάλαβα πως η χαρά του κόσμου δεν είναι το να διορθώσουμε πράγματα, αλλά να καταδικάζουμε. Για περίπου μια ώρα ήμουν αναίσθητος, παρακαλώντας τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή. Μέσα στους θάμνους. Δεν έχω κατάθλιψη, αντιθέτως είναι ένας χαρούμενος τύπος, που μεγάλωσε κακά στραβά αλλά τώρα κάνει πολλά καλά. Δυστυχώς τα λίγα κακά βγαίνουν μπροστά, αυτά προβάλλει η τιβί και ο κόσμος. Ντρέπομαι που απέτυχα και κορόιδεψα ένα κορίτσι μα δεν ντρέπομαι που κάνω λάθη» έγραψε.

Στην συνέχεια ο ίδιος νοσηλεύτηκε ενώ μέσα από το νοσοκομείο είχε δηλώσει «Θεωρώ κρίμα που νιώθει τύψεις η κοπέλα, δε φταίει σε τίποτα. Αυτό που συνέβη με συγκίνησε και σύντομα θα επικοινωνήσω μαζί της για να λυθούν όλα και να τελειώσει αυτή η ιστορία».