Μην έχετε καμία αμφιβολία ότι ο μεγαλοεπιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης είναι απολύτως ταυτισμένος με την κυβέρνηση Μητσοτάκη, η οποία φροντίζει να του κάνει όλα τα χατίρια και να του επιλύει ανοικτά θέματα, αρχής γενομένης από τις κυρώσεις στους Ρώσους ολιγάρχες, που στην περίπτωση του Ιβάν ουδέποτε εφαρμόστηκαν στη χώρα μας και παράλληλα το τραπεζικό σύστημα ήταν «ανοικτό» προκριμένου να τροφοδοτεί με χρηματοδοτήσεις και «επικίνδυνα» εμβάσματα εξωτερικού τις επιχειρήσεις του!

Επί του προκειμένου τώρα, όπως μας επισημαίνουν καλά πληροφορημένες πηγές, προσφάτως η κυβέρνηση επέλυσε οριστικά άλλες δύο εκκρεμότητες του Ιβάν, μείζονος σημασίας, εκ των οποίων η πρώτη αφορά την προβλήτα του ΟΛΘ και η δεύτερη το κρίσιμο θέμα του αιγιαλού στο Πόρτο Καρράς!

Υπό αυτό το πρίσμα είναι προφανές πως σε αλλά ζητήματα που η κυβέρνηση επιδεικνύει ενδιαφέρον, όπως για παράδειγμα η πώληση του τηλεοπτικού σταθμού Open, ο Ρωσοπόντιος επιχειρηματίας θα της κάνει το κέφι!

Υπό αυτή την οπτική γωνία καθίσταται σαφές γιατί ο Ιβάν το έπαιξε δύσκολος, λέγοντας κάθε μέρα και κάτι άλλο, στους 3 μεγάλους καναλάρχες, ενώ την ώρα τούτη βρίσκεται πολύ κοντά με τον Μάριο Ηλιόπουλο της ΑΕΚ και της ακτοπλοΐας!

Σε απλά λόγια, αν τελικά το δώσει το κανάλι ο Σαββίδης, θα το πάρει εκείνος που η κυβέρνηση επιθυμεί και την εξυπηρετεί!

Διαβάστε ακόμη: