Η υπόθεση του take away το Σαββατοκύριακο και οι παλινωδίες που εκθέτουν την κυβέρνηση και αναδεικνύουν ασυνεννοησίες, προχειρότητα και αφελείς εκτιμήσεις, στο πόδι, έρχονται να καταδείξουν ότι σε συγκεκριμένα υπουργεία ο έλεγχος έχει χαθεί και δυστυχώς κυριαρχούν αυτοσχεδιασμοί υπουργών που στην πραγματικότητα διοικούν από την τηλεόραση όπου ξημεροβραδιάζονται και όχι από τα γραφεία τους.

Η περίπτωση του Αδωνι Γεωργιάδη είναι χαρακτηριστική της χαοτικής εικόνας που επικρατεί στην κυβέρνηση αλλά και πως πρωτοκλασάτοι υπουργοί ( όπως ο Υπ. Ανάπτυξης αλλά και ο Βασιλάκης ο Κικίλιας που έφθασε στο σημείο να βουρκώνει μπροστά στις κάμερες μπας και συγκινήσει κανένα μελλοντικό ψηφοφόρο) κατάφεραν να γίνουν μαϊντανοί , συναγωνιζόμενοι τους άλλους κυρίαρχους μαϊντανούς της εποχής τους λοιμωξιολόγους που κυκλοφορούν ελεύθεροι και τρομοκρατούν από τα κανάλια!!!

Στην προκειμένη περίπτωση τώρα ο Αδωνις που ακόμη ξεκινάει εδώ και σχεδόν δυο χρόνια το Ελληνικό, θα πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι η εστίαση ήρθε και του πέταξε τα κλειδιά των καφέ και εστιατορίων , ενώ οι επενδυτές των Ναυπηγείων που προανήγγειλε αποδείχθηκαν φάρσα…

Μήπως κύριε πρωθυπουργέ ήρθε η ώρα να τελειώνουμε με όλους αυτούς τους αναξιόπιστους;