Κοιτάξτε, όλοι αυτό το διάστημα σας μεταφέρουν εικόνες από τα Ποσειδώνια και τα γκλάμορους πάρτι των εφοπλιστών!

Ποιοι πήγαν, ποιοι τραγούδησαν (πολιτικοί ή τροβαδούροι), ποιοι χόρεψαν, τι είπαν…

Εγώ θα σας μεταφέρω σε ένα event που έχει ακόμη μεγαλύτερη σημειολογία και ενδιαφέρον, καθώς είχαμε βαφτίσια στην οικογένεια Μαρτίνου και ειδικότερα την βάπτιση στη Μεσσηνία του παιδιού του Νικόλα Μαρτίνου, γιου του μεγαλοεφοπλιστή Ντίνου Μαρτίνου!

Η βάπτιση – και το πάρτι που επακολούθησε – όπου ήταν καλεσμένοι περισσότεροι από 500 εκπρόσωποι όλων των τάξεων της πολιτικής και επιχειρηματικής ζωής του τόπου, έγιναν στο περίφημο Costa Navarino της οικογένειας Κωνσταντακόπουλου!

Αυτόπτης μάρτυρας μου μεταφέρει ότι μεταξύ άλλων στο κοσμικό event που αποτέλεσε σημείο αναφοράς και συζήτησης σε όλη την Μεσσηνιακή κοινωνία, από την Καλαμάτα και τα Φιλιατρά μέχρι την Πύλο και την Κυπαρισσία παραβρέθηκε ο μεγαλοεπιχειρηματίας Σωκράτης Κόκκαλης αλλά και ο Απόστολος Βακάκης της Jumbo, ενώ το «παρών» έδωσαν και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης καθώς επίσης και ο νεόνυμφος εφοπλιστής Κρίτων Λεντούδης (ο οποίος παρεμπιπτόντως είχε πραγματοποιήσει ένα εξαιρετικό πάρτι για τα Ποσειδώνια στο Island με βιολιά και ορχήστρες που είχε επιμεληθεί η σύζυγος του)!

Το κλου της βραδιάς ωστόσο ήταν η παρουσία της υπέροχης Νατάσας Θεοδωρίδου που τραγούδησε όλες τις γνωστές επιτυχίες της παρασέρνοντας τους επιφανείς καλεσμένους σε μια εντυπωσιακή καλοκαιρινή νύχτα!

ΥΓ. Και για όσους ξέρουν, η παρουσία της Νατάσσας σε αυτή τη μαγευτική βραδιά, ανέσυρε μνήμες ενός υπέροχου (κρυφού και ξαφνικού) γάμου, έναν ακριβώς χρόνο πριν στην Ελούντα της Κρήτης, του Αγίου Πνεύματος ήταν πάλι, που θα μείνει για πάντα ανεξίτηλη στη μνήμη μου και ήταν μεγάλη μου χαρά και τιμή που «έτυχε να» ήμουν παρών!

Εύχομαι στους αγαπημένους μου φίλους, μέσα από την καρδιά μου, να ζήσουν για πάντα ευτυχισμένοι! Τα καλύτερα είναι μπροστά…

Ποιο Πάπιγκο; Στην Ελούντα ο γάμος της χρονιάς!