Δεν χωρεί αμφιβολία ότι ζούμε στην εποχή της υποκρισίας! Η οποία εν μέσω κορονοϊού εκνευρίζει και εξοργίζει…
Υποτίθεται ότι στα τεστ κορονοϊού υπήρξε διατίμηση τόσο στα rapid όσο και στα μοριακά τα οποία χρεώνονται με το ποσόν των 60 ευρώ!
Ωστόσο εάν ένας υπέργηρος ή ένα άτομο που ανήκει στις ευπαθείς ομάδες κάνει το συγκεκριμένο τεστ σπίτι του με την συνδρομή ιδιωτικού θεραπευτηρίου τότε δεν θα πληρώσει 60 αλλά 120 ευρώ! Το καπέλο των 60 ευρώ καταχωρείται στην νοσοκόμα!!!
Και φυσικά κανείς δεν ρωτά τον υπέργηρο ή τον ασθενή στην οικία του ή τον ανήκοντα σε ευπαθή ομάδα, αν έχει να πληρώσει το καπέλο των πρόσθετων 60 ευρώ!
Πρόκειται για μια κερδοσκοπία πρωτοφανή από τα ιδιωτικά θεραπευτήρια που εκμεταλλεύονται την εντολή του ΕΟΔΥ να κάνουν το τεστ σπίτι τους ευπαθείς ομάδες, ηλικιωμένοι και ασθενείς, ανεξαιρέτως φυσικά της εισοδηματικής τους κατάστασης!
Και φυσικά η ευθύνη του Βασιλάκη του Κικίλια είναι για μια ακόμη φορά τεράστια ως προς την ασυδοσία των ιδιωτικών νοσοκομείων καθώς και εκείνη του υπουργείου Ανάπτυξης που ενώ επέβαλε διατίμηση αδυνατεί να την ελέγξει και να την αντιμετωπίσει αφήνοντας την φοβισμένη κοινωνία έρμαιο στις ορέξεις των κερδοσκόπων των μεγάλων ιδιωτικών νοσοκομείων!