Eπειδή όπως διαβάζω στον έγκυρο Τύπο, ηλεκτρονικό και έντυπο, η Δικαιοσύνη μετά από 9 ολόκληρα χρόνια «χτύπησε την πόρτα» στον τότε Υπ. Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο για τα περίφημα σαπάκια των 500 εκατ. δολαρίων, για το διαβόητο σκάνδαλο δηλαδή της αναβάθμισης 5 πεπαλαιωμένων αεροσκαφών ναυτικής συνεργασίας P- 3B Orion του πολεμικού ναυτικού, θα έχει ενδιαφέρον να αποκαλυφθεί και να δει το φως της δημοσιότητας, ποιος νταραβεριτζής οπλικών συστημάτων που παριστάνει την «Παρθενοπιπίτσα» ήταν κολλητάρι του προέδρου των ΑΝΕΛ και κατά πόσον είναι αναμεμειγμένος στην καταλήστευση της περιουσίας του ελληνικού λαού!

Κατά τις ίδιες δημοσιογραφικές πληροφορίες, η Εισαγγελία διερευνά την σκανδαλώδη αναβάθμιση των 5 αεροσκαφών P- 3B με απευθείας ανάθεση, η οποία αναβάθμιση έπρεπε εδώ και χρόνια να έχει ολοκληρωθεί αλλά ως τώρα παραμένει κενό γράμμα!

Οι αρχές της Δικαιοσύνης έχουν βάλει στο μικροσκόπιο συγκεκριμένα πρόσωπα, πολιτικά και ιδιώτες που φέρεται να διαμεσολάβησαν, γνωστούς εμπόρους όπλων όλων των καιρών και όλων των καταστάσεων, που τυχόν κρύβονται πίσω από τις προμήθειες αυτές που ζημίωσαν το ελληνικό δημόσιο και μάλιστα σε μια εποχή κατά την οποία η χώρα μαστιζόταν από την οικονομική κρίση και τα μνημόνια!

Πέραν των δημοσίων προσώπων που λόγω ιδιότητας και κυβερνητικών θέσεων ελέγχονται ή θα ελεγχθούν και που προφανώς εκλήθησαν ήδη ή θα κληθούν από τους ανακριτές, εκείνο που έχει τη μέγιστη σημασία είναι να αποκαλυφθεί ΠΟΙΟΣ ήταν την εποχή εκείνη ο ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟΣ συνομιλητής του Πάνου Καμμένου στα εξοπλιστικά και κατά ποσόν είχε εμπλοκή στα σαπάκια των 500 εκατ., μια προμήθεια που ο επίσημος εκπρόσωπος της Lockheed Ντένις Πλέσσας είχε χαρακτηρίσει ως ασύμφορη για την Ελλάδα!

Ποιος λοιπόν κρυβόταν από πίσω; Ποιος είναι ο ηθικός αυτουργός; Ποιος παριστάνει σήμερα ότι «δεν ξέρω, δεν είδα» ενώ η πιάτσα βοά ότι ο εν λόγω υπήρξε ο ιθύνων νους και ο μυστικός καθοδηγητής της συγκεκριμένης προμήθειας σε βάρος των συμφερόντων της χώρας και του ελληνικού λαού!

Ποιος είναι ο έμπορος όπλων, γνωστός ιντριγκαδόρος, μια επώνυμη σιγανοπαπαδιά, που πολλοί υποστηρίζουν ότι σύντομα θα βρεθεί πίσω από τα …σίδερα;

Συνεχίζεται …

Διαβάστε ακόμη: