Υποβασταζόμενη, συντετριμμένη και ντυμένη στα μαύρα εμφανίστηκε η Σάρον Όζμπορν στο Μπέρμιγχαμ, ακολουθώντας την αυτοκινητοπομπή που μετέφερε τη σορό του συζύγου της, Όζι.

Συνοδευόμενη από τα παιδιά τους, η σύζυγος του θρύλου της heavy metal κατέβηκε από το όχημα και άφησε λουλούδια στη «Γέφυρα των Black Sabbath», στο παγκάκι που είναι αφιερωμένο στο συγκρότημα.

Στη συνέχεια, έκαναν το σύμβολο της ειρήνης ως ένδειξη ευγνωμοσύνης προς το πλήθος, ενώ η Σάρον ξέσπασε σε κλάματα.

Μαζί της ήταν η κόρη τους, Κέλι, και οι δύο γιοι τους, Τζακ και Έιμι, που έχει αποκτήσει με τον «Πρίγκιπα του Σκότους», αλλά και ο γιος του, Λούις, από τον πρώτο του γάμο με τη Θέλμα Ράιλι.

Το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί φώναζε ρυθμικά το όνομά του, αποχαιρετώντας τον τραγουδιστή που σημάδεψε πέντε δεκαετίες μουσικής.

Η περίφημη γέφυρα είχε γεμίσει από νωρίς με χιλιάδες κόσμου, που άφησε λουλούδια, μπαλόνια, κεριά και άλλα μηνύματα και αφιερώματα στον αγαπημένο τους καλλιτέχνη.

Μάλιστα, θαυμαστές έφτασαν στο Μπέρμιγχαμ από διάφορα μέρη του Ηνωμένου Βασιλείου, φορώντας t-shirt των Black Sabbath και βάζοντας μουσική σε φορητά ηχεία.

Η νεκρική πομπή προπορευόταν στη Broad Street με τη συνοδεία μιας ζωντανής μπάντας χάλκινων πνευστών, των Bostin’ Brass, οι οποίοι έπαιζαν εκδοχές τραγουδιών των Black Sabbath όπως το Iron Man, ενώ χιλιάδες θαυμαστές παρατάσσονταν κατά μήκος του δρόμου.

Η νεκροφόρα που μετέφερε το φέρετρο του τραγουδιστή, διακοσμημένο με μωβ λουλούδια που σχημάτιζαν το όνομα «Ozzy», πέρασε από το πατρικό του στη Lodge Road, καθώς κατευθυνόταν προς το κέντρο του Μπέρμιγχαμ.

Διαβάστε ακόμη: