Μια δημοσιογράφος είπε ότι η συνέντεξη που πήρε από τον Μπρους Γουίλις το 1996 ήταν εφιαλτική εμπειρία, καθώς ο ηθοποιός δεν ήθελε να μιλήσει για τίποτα και ήταν αγενής.

Ο λόγος για την Μάρθα Φράνκελ, η οποία μίλησε πρόσφατα για την άσχημη εμπειρία της στο podcast “Haileywood”. Η δημοσιογράφος, η οποία εκείνη την εποχή έγραφε για το site Movieline του Λονδίνου, είπε πως της ανατέθηκε να πάρει μια συνέντευξη από τον Μπρους Γουίλις, ο οποίος συμμετείχε στην ταινία “Last Man Standing”.

H Φρανκελ αποκάλυψε ότι ο Γουίλις συμφώνησε να της μιλήσει μετά από εννέα ημέρες και αντί να την συναντήσει στο Λονδίνο, της ζήτησε να βρεθούν στο Ουίνσδορ, το οποίο βρίσκεται περίπου 30 μίλια μακριά. Πρόσθεσε επίσης ότι προσπάθησε να μετριάσει την ανησυχία του Γουίλις για τη συνέντευξη προτείνοντας του να συναντηθούν σε ένα παιχνίδι πόκερ με την ομάδα του management του, ωστόσο καμία από τις τεχνικές της δεν τον έκαναν να αισθάνεται πιο άνετα.

“Δεν ήθελε να μιλήσει για τίποτα. Ήταν πολύ κατσουφιασμένος και δεν ήταν ούτε διασκεδαστικός, ούτε αστείος. Και ξέρω ότι είναι και τα δύο. Τον είχα δει σε άλλη φάση και δεν ήταν έτσι”, είπε η Φράνκελ.

Τσιγκούνης

Στην συνέχεια αποκάλυψε ότι ο Γουίλις είχε κλείσει όλο το εστιατόριο που του πήρε συνέντευξη, καθώς δεν ήθελε οι άνθρωποι να τον ενοχλούν ζητώντας του αυτόγραφα. Αυτό ωστόσο που την εξόργισε περισσότερο απ’όλα, ήταν ότι στο τέλος τους γεύματος τους δεν έδωσε φιλοδώρημα στην σερβιτόρα.

“Δεν άφησε φιλοδώρημα και έτσι το έκανα εγώ”, είπε η Φράνκελ, ενώ πρόσθεσε πως “Θέλω οι πλούσιοι να είναι πιο γενναιόδωροι με αυτούς που δεν είναι. Ξέρεις όμως ποιο ήταν το καλύτερο; Μπήκε και βργήκε από αυτό το ξενοδοχείο και κανείς δεν του είπε λέξη, κανείς δεν τον αναγνώρισε.”

Η δημοσιογράφος έκλεισε την συνέντευξη, χαρακτηρίζοντάς την “απογοητευτική και εφιαλτική”. “Νομίζω ότι πρόκειται για την πιο αμήχανη έξοδο της ζωής μου”, είπε χαρακτηριστικά.

Να σημειώσουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που ένας δημοσιογράφος λέει πως ο Γουίλις ήταν αγενής κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης.