Συνελήφθη για κλοπές ένας 34χρονος στο Ηράκλειο Κρήτης την Τρίτη από τις αρχές ενώ βρέθηκαν και όπλα σπίτι του και σουγιάς.
Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, ο 34χρονος φέρεται να είχε διαπράξει τρεις κλοπές μέσα σε διάστημα δέκα ημερών, έχοντας ως στόχους αρτοποιείο, πρατήριο καυσίμων και περίπτερο που βρίσκονται στη Λεωφόρο Κνωσού.
Ηράκλειο: Πώς άρχισε να ξετυλίγεται η υπόθεση
Σύμφωνα με το neakriti.gr η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται μετά την κλοπή στο αρτοποιείο, η οποία οδήγησε τους αστυνομικούς στα ίχνη του 34χρονου δράστη.
Από την περαιτέρω έρευνα των αστυνομικών διαπιστώθηκε η εμπλοκή του και στις υπόλοιπες δύο περιπτώσεις. Σύμφωνα με τις Αρχές, η συνολική «λεία» του ξεπερνά τις 2.000 ευρώ, ενώ η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη για να διαπιστωθεί αν εμπλέκεται και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.
Διαβάστε ακόμη:
- Πετρέλαιο: Τι αλλάζει για τα ελληνικά διυλιστήρια μετά τις εξελίξεις στη Βενεζουέλα
- Καιρός: Σε «κόκκινο συναγερμό» – Ισχυρές βροχές και θυελλώδεις άνεμοι
- Γιάννης Σμαραγδής για Καποδίστρια: «Χρωστάμε περίπου 800.000 ευρώ»
- Πώς θα μπορούσε ο Τραμπ να καταλάβει τη Γροιλανδία σε 4 βήματα με ένα σχέδιο που θυμίζει Πούτιν