Ένας ημεδαπός κατηγορούμενος για απάτη στα Χανιά συνελήφθη από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Χανίων, την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο ερευνών για υπόθεση εξαφάνισης 33χρονου από περιοχή του Ηρακλείου Κρήτης, ο 54χρονος ημεδαπός παρουσιαζόμενος ως καταρτισμένος ερευνητής και πρόεδρος Ινστιτούτου σε χώρα του εξωτερικού, προσέγγισε οικείους του 33χρονου και συμφώνησε ως αμοιβή 5.000 ευρώ για την εφαρμογή εξειδικευμένης τεχνολογίας εντοπισμού στα πλαίσια των ερευνών για την ανεύρεση του.
Από τη διερεύνηση των παρεχόμενων πληροφοριών που διοχέτευε για δήθεν εντοπισμό του 33χρονου, οι οποίες δεν επιβεβαιώθηκαν, προέκυψε ότι δε στηρίζονταν σε διενεργούμενη έρευνα και ο ίδιος δε διέθετε εξειδικευμένο εξοπλισμό.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρονικές συσκευές (υπολογιστές, οθόνες, φορητοί υπολογιστές κλπ και τρία κινητά τηλέφωνα) και προσωπικά αντικείμενα του εξαφανισθέντος.
Η προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Χανίων.
Διαβάστε ακόμη:
- Οριστικό το διαζύγιο Παπακωνσταντίνου – Λαμπρόπουλου σε Ideal και Attica Πολυκαταστήματα
- Η αποτυχία της υποψηφιότητας Αναστασόπουλου στο Δικηγορικό Σύλλογο εκθέτει την κυβέρνηση
- Οι ένοπλες δυνάμεις, το πρωτοσέλιδο, το «τελεσίγραφο» Δένδια και ο ρόλος του Μεγάρου Μαξίμου!
- Δεσμεύτηκαν όλα τα περιουσιακά στοιχεία πέντε εταιρειών καυσίμων με εντολή Βουρλιώτη