Συνεχίζεται η κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε σε δύο βιοτεχνίες επί της οδού Αγίου Παντελεήμονος, στον Ελαιώνα. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε τις πρωινές ώρες του Σαββάτου (10/10) και λόγω του υψηλού πυροθερμικού φορτίου έχουν υποστεί σοβαρές φθορές τα κτίρια, ενώ κάποιες οροφές έχουν καταρρεύσει.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Πυροσβεστικής το πυροθερμικό φορτίο έχει μειωθεί, ενώ ολοκληρώθηκε με τη συνδρομή της ΕΛΑΣ, η απομάκρυνση όσων βρίσκονταν κοντά στα κτίρια και συγκεκριμένα, σε απόσταση 400 μέτρων από αυτά
Στο σημείο επιχειρούν 35 πυροσβέστες με 11 οχήματα και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα. Συνδρομή με υδροφόρες παρέχει ο Δήμος Αιγάλεω.
Σημειώνεται ότι για τη διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς κινητοποιήθηκε το Ανακριτικό Κλιμάκιο Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού Αθηνών.
Διαβάστε ακόμη:
- Απαγόρευση Social Media για τους εφήβους: Το δύσκολο στοίχημα του «ψηφιακού απογαλακτισμού»
- Παιδεία: 2.096 νέες προσλήψεις αναπληρωτών – Πού κατανέμονται και πότε αναλαμβάνουν υπηρεσία
- Σχολικές εκδρομές: Νέο πλαίσιο με προτεραιότητα την ασφάλεια – Τι αλλάζει στους ελέγχους και τις μετακινήσεις
- Χρέη σε Εφορία και Ταμεία: Από τον Νοέμβριο οι 120 δόσεις – Ποιοι μπαίνουν και πώς γίνεται η μετάβαση από τις 72