Ο νέος υπουργός Υγείας Θανάσης Πλεύρης είχε σήμερα συνάντηση με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, πρώην τομεάρχη Υγείας του κόμματος και τώρα Πρόεδρο της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, Βασίλη Οικονόμου.

Οι δύο πολιτικοί μίλησαν για τα προβλήματα στον χώρο της Υγείας, ενώ από την πλευρά του Βασίλη Οικονόμου τέθηκε το θέμα της δημιουργίας ενός νέου Γενικού Νοσοκομείου στα Μεσόγεια Αττικής, κάτι που αποτελεί προγραμματική θέση της Νέας Δημοκρατίας.

Να θυμίσουμε ότι ο κ. Οικονόμου υπήρξε ιδιαίτερα επιτυχημένος τομεάρχης της Ν.Δ., επί μιας ολόκληρης τριετίας μάλιστα, στον τομέα της Υγείας και γνωρίζει τα θέματα του κλάδου άριστα.

Ο υπουργός υποσχέθηκε ότι θα εξετάσει το θέμα και ευχαρίστησε τον κ. Οικονόμου για την ενημέρωση που του έκανε.

Συνάντηση του Θάνου Πλεύρη με τον Βασίλη Οικονόμου

Από την πλευρά του ο βουλευτής της ΝΔ μετά την συνάντηση έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Πραγματοποίησα συνάντηση εργασίας ως Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής με τον νέο υπουργό υγείας και φίλο, Θάνο Πλεύρη !

Η άψογη συνεργασία μας από την εποχή που ήμουν τομεάρχης υγείας της ΝΔ, συνεχίζεται και σήμερα μέσα από τις νέες θέσεις μας.

Του έθεσα την ανάγκη της δημιουργίας ενός νέου Γενικού Νοσοκομείου Μεσογείων, διαχρονικό αίτημα της Ανατολικής Αττικής και προγραμματικής θέσης της ΝΔ!

Είμαι σίγουρος οτι με τον Θάνο Πλεύρη θα μπουν οι βάσεις για την υλοποίηση αυτού του εμβληματικου έργου υγείας για την πατρίδα μας…».