Ούτε μια ούτε δυο αλλά τρεις συλλήψεις χούλιγκανς έκαναν αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής βίας μετά την δημοσιοποίηση βίντεο στο διαδίκτυο στο οποίο είχε καταγραφεί το κυνηγητό και ο ξυλοδαρμός ενός νεαρού στο Καματερό.

Το περιστατικό συνέβη πριν από μερικές μέρες και στη συνέχεια, όπως συνηθίζεται, αναρτήθηκε στο διαδίκτυο για να το δουν και να το «θαυμάσουν» οι οργανωμένοι οπαδοί ομάδων στο πλαίσιο του πολέμου εντυπώσεων. Όσο λοιπόν εκείνοι «θαύμαζαν» τα κατορθώματα τους οι αστυνομικοί μελετούσαν ξανά και ξανά το βίντεο με αποτέλεσμα να σχηματίσουν δικογραφία και να συλλάβουν τρεις νεαρούς. «Πρόκειται για παιδιά περίπου είκοσι ετών ενώ υπάρχουν και ανήλικοι. Όλοι τους είναι γνωστοί οργανωμένοι οπαδοί» λέει αστυνομικός που ασχολήθηκε με την υπόθεση. Όμως από την εξέταση του βίντεο προέκυψαν και κάποιες ταυτοποιήσεις ατόμων τα οποία αναζητούνται από τις διωκτικές αρχές.
Το ανησυχητικό είναι ότι τον τελευταίο καιρό αξιωματικοί της υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής βίας διαπιστώνουν ότι τα «ραντεβού» μεταξύ οργανωμένων οπαδών έχουν αυξηθεί. Σε αυτό ίσως να έχει παίξει ρόλο και το γεγονός ότι δεν επιτρέπεται η παρουσία οπαδών στα γήπεδα με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ο φυσικός χώρος εκτόνωσης του η εξέδρα.
Στο μεταξύ, στη Θεσσαλονίκη συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δυο «πιστολέρο», επίσης γνωστών οργανωμένων οπαδών της ποδοσφαιρικής ομάδας του Άρη, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν οι δυο νεαροί, ηλικίας 25 και 28 ετών, να έχουν φύγει από την πόλη και να έχουν βρει αλλού καταφύγιο.