Συγκλονίζει η μητέρα του 23χρονου, που νοσηλεύεται εγκεφαλικά νεκρός στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, που μιλώντας στην τηλεόραση του ALPHA, ανακοίνωσε την απόφαση της οικογένειας να δωρίσει τα όργανα του νεαρού μοτοσικλετιστή που συγκρούστηκε την Παρασκευή με υπηρεσιακό αυτοκίνητο της ασφάλειας της βουλευτού Ντόρας Μπακογιάννη.

Η μητέρα του 23χρονου, μιλώντας στον ALPHA, είπε πως αύριο θα αρχίσει η διαδικασία για τη δωρεά οργάνων του γιου της. «Το παιδί μου τελείωσε», είπε και συνέχισε: «Θα δώσει τα όργανά του. Θα γίνει δωρητής οργάνων και θα γίνει αύριο το πρωί αυτό. Εγώ, αυτόν θέλω πίσω, δεν θέλω κάτι άλλο. Και είπα επειδή είναι τόσο καλό παιδί, ήταν τόσο καλό παιδί και έδινε σε όλους, να δώσει τα όργανά του, να δώσει την ευτυχία του και την αγάπη του και την ευαισθησία του, να δώσει σε κάποιον άλλον άνθρωπο. Και εύχομαι αυτοί οι άνθρωποι που θα πάρουν τα όργανά του να είναι νέα παιδιά, ζήτησα να είναι, αλλά δεν μπορώ να διαλέξω και να ζήσουν ευτυχισμένοι και να πάρουν έστω λίγο από την ευαισθησία του και να χαρούν».

Έκκληση προς τους αυτόπτες μάρτυρες απευθύνει η αδερφή του

Στον ALPHA μίλησε και η αδερφή του 23χρονου, κάνοντας έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για τη στιγμή του δυστυχήματος, να ενημερώσει τις Αρχές. «Ο αδελφός μου ήταν πάντα πάρα πολύ καλός και το μόνο που ήθελε ήταν το καλό για όλους και αυτό αποφασίσαμε και εμείς να κάνουμε να βοηθήσουμε κάποιους άλλους. Ζητάμε να βρεθούν αυτόπτες μάρτυρες για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τη διαδικασία που πρέπει από εδώ και πέρα. Χρειαζόμαστε μάρτυρες για να εξακριβώσουμε τι συνέβη. Συγκεκριμένα ένα ταξί το οποίο ήταν ακριβώς μπροστά και αφού έγινε το ατύχημα, έφυγε. Ψάχνουμε αυτόν τον ταξιτζή, συγκεκριμένα».