Ο Τριαντάφυλλος είναι ένας παίκτης που έχει προβληματίσει πολύ τους συμπαίκτες του στο Survivor και όπως φαίνεται, δεν μένουν μόνο στις φωνές και στις εντάσεις μεταξύ τους αλλά απευθύνθηκαν και στην παραγωγή του ριάλιτι, μιλώντας στον Ατζούν Ιλιτζαλί.

Πιο συγκεκριμένα, όπως είδαμε και στο χθεσινό επεισόδιο, ένταση προκλήθηκε με κεντρικό πρωταγωνιστή τον Τριαντάφυλλο. Ο Ατζούν ανακοίνωσε το μεγάλο έπαθλο στους παίκτες, που ήταν ένα ταξίδι στο Μαϊάμι. Ο Τούρκος παραγωγός τους είπε πριν από το αγώνισμα ότι λόγω του μόνιμου τραυματισμού του Τριαντάφυλλου για να είναι πιο δίκαιο το παιχνίδι έπρεπε να παίξουν ατομικά.

Κόκκινοι ή Μπλε νίκησαν;

Όπως ήταν αναμενόμενο, κάτι τέτοιο προκάλεσε την αντίδραση της μπλε ομάδας και συγκεκριμένα της Καρολίνας που είπε ότι ήθελε να αγωνιστούν ομαδικά. Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος ο Τριαντάφυλλος έχοντας παίξει ήδη δύο φορές, διαμαρτυρήθηκε για ενοχλήσεις στη μέση και αποφάσισε να μην αγωνιστεί άλλο.

Τότε προκλήθηκε μια νέα ένταση στον πάγκο των μπλε και ο Ατζούν αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Ανακοίνωσε λοιπόν, στους παίκτες ότι κάθε φορά που ο Τριαντάφυλλος δεν θα παίζει, ο πόντος θα πηγαίνει αυτόματα στην άλλη ομάδα. Βέβαια, παρά αυτή την τροποποίηση, νίκησαν τελικά οι Κόκκινοι!

Το παρασκήνιο της «συνωμοσίας» κατά του Τριαντάφυλλου

Και σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η εκπομπή «Ευτυχείτε» στο Open, πίσω από αυτή την απόφαση του Ατζούν υπήρξε έντονο παρασκήνιο. Οι παίκτες της Μπλε ομάδας που ήταν έξαλλοι με τον Τριαντάφυλλο έπιασαν τον Τούρκο παραγωγό και του είπαν ότι πρέπει να βρεθεί μια λύση με τον τραγουδιστή, καθώς αυτό δεν μπορεί να γίνεται συνεχώς, διότι το παιχνίδι δεν είναι δίκαιο.

Αρνητικό κλίμα εδώ και εβδομάδες

Το αρνητικό κλίμα ανάμεσα στους παίκτες υπάρχει εδώ και εβδομάδες και μία τα βρίσκουν με τον Τριαντάφυλλο, μία τσακώνονται και δεν μιλούν. Θυμίζουμε χαρακτηριστικά όταν, πριν από δύο μήνες, ανακοίνωσε στους παίκτες ότι μάλλον δεν θα αγωνιστεί επειδή πονάει στο πόδι και θέλει να δει τον γιατρό.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ξεσπάσει έντονος καυγάς ανάμεσα στον ίδιο και στον Γιώργο Ασημακόπουλο λόγω των ειρωνειών του δεύτερου. Ο Τριαντάφυλλος του έβαλε τις φωνές: «Πονάω και δεν το σέβεσαι, τι πρόβλημα έχεις τώρα; Αν μου πει ο γιατρός, θα παίξω». Από την άλλη ο Ασημακόπουλος του είπε ότι βρίσκεται στο Survivor κι όλοι δεν είναι καλά αλλά το παλεύουν. «Ξαφνικά έχει χτυπημένο πόδι ο Τριαντάφυλλος. Όλοι πεινούν κι αυτός κάνει διακοπές. Αν είναι έτσι, ξέρει πού πρέπει να πάει».