Superman: O Τζον Κεντ, εμφανίζεται ως bisexual στο νέο κόμικ. Το πέμπτο τεύχος της σειράς κόμικς DC “Superman: Son of Kal-El” θα επιβεβαιώσει ότι ο νέος Superman-ο Jon Kent, παιδί του Clark Kent και του Lane-είναι αμφιφυλόφιλος.

Ποιο είναι το νέο του ερωτικό ενδιαφέρον του Superman

Το νέο του ερωτικό ενδιαφέρον του Superman είναι ο Τζέι Νακαμούρα, ένας δημοσιογράφος που ενδιαφέρεται για εκείνον αφού «καίγεται ψυχικά και σωματικά από την προσπάθεια να σώσει τους πάντες και ότι μπορεί». Ο Νακαμούρα αποκαλύπτεται επίσης ότι έχει ειδικές δυνάμεις σύμφωνα με τον Guardian.

Η σεξουαλικότητα του Κεντ και το γεγονός ότι εξερευνά την bisexual σεξουαλική του ταυτότητα δεν είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο ο χαρακτήρας έχει ανανεωθεί για ένα νέο κοινό. Πρόσφατα τεύχη τον είδαν να διαμαρτύρεται για την απέλαση των προσφύγων, να σταματά τα γυρίσματα στο γυμνάσιο και να προσπαθεί να σβήσει τις πυρκαγιές που ήταν η αιτία της κλιματικής κρίσης.

superman

Οι ήρωες αλλάζουν ταυτότητες 

«Πάντα έλεγα ότι όλοι χρειάζονται ήρωες και όλοι αξίζουν να δουν τον εαυτό τους στους ήρωές τους και είμαι πολύ ευγνώμων στις DC και Warner Bros μοιράζονται αυτήν την ιδέα», δήλωσε ο Τέιλορ. «Το σύμβολο του Σούπερμαν ήταν πάντα για την ελπίδα, την αλήθεια και τη δικαιοσύνη. Σήμερα, αυτό το σύμβολο αντιπροσωπεύει κάτι περισσότερο. Σήμερα, περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να δουν τον εαυτό τους στον πιο ισχυρό υπερήρωα των κόμικς ».

Η συγκεκριμένη κίνηση ήρθε μετά από άλλες παρόμοιες στον κόσμο των ηρώων των κόμικς. Τον Αύγουστο, ανακοινώθηκε ότι στην τελευταία έκδοση του Ρόμπιν ο ήρωας θα είχε αγόρι ενώ τον Μάρτιο, η Marvel πήρε επίσης την απόφαση να περάσει το μανδύα του Captain America σε έναν ομοφυλόφιλο χαρακτήρα.

Αλλά οι κόσμοι της μεγάλης οθόνης της Marvel και της DC παραμένουν λιγότερο προοδευτικοί. Ο χαρακτήρας της Tessa Thompson στο Thor: Ragnarok αποκαλύφθηκε ως αμφιφυλόφιλος μόνο σε ένα tweet, ενώ η σεξουαλική ρευστότητα του Deadpool δεν έχει ακόμη διερευνηθεί πλήρως. Τα Eternals του Νοεμβρίου πρόκειται να αλλάξουν τα πράγματα με το πρώτο φιλί LGBTQ+ του Marvel Cinematic Universe μεταξύ του ήρωα του Brian Tyree Henry, Phastos, του πρώτου ανοιχτά γκέι υπερήρωα σε ταινία της Marvel και του Haaz Sleiman, που υποδύεται τον σύζυγό του.