Η Super Κική μίλησε μέσα από story στο Instagram για τη φυλάκιση του Απόστολου Λύτρα στη VIP πτέρυγα του Κορυδαλλού, μιας και εκείνη έχει περάσει από εκεί. Η Κική απάντησε σε όσους γράφουν ότι ο ποινικολόγος που ομολόγησε ότι ξυλοκόπησε τη σύζυγό του, είναι σε φυλακή με ανέσεις.

Η instagrammer δήλωσε, ότι μπορεί ο Λύτρας να έχει air condition και άλλες ανέσεις, αλλά όταν είναι κανείς μισητός και ανεπιθύμητος, είναι δύσκολες οι συνθήκες, φέρνοντας το παράδειγμα της Βίκυς Σταμάτη, την οποία είχε δει στα VIP και όπως τόνισε, ότι δεν ήταν καθόλου επιθυμητή από τις άλλες κρατούμενες.

«Όσοι μου λέτε για τον Απόστολο Λύτρα ότι είναι στα VIP και θα έχει air condition και τα λοιπά, ναι ισχύει αυτό που λέτε. Θα είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τους υπόλοιπους κρατούμενους. Όμως σκέψου να είσαι στη φυλακή και να είσαι τελείως απομονωμένος, να προαυλίζεσαι μόνος σου, να ξέρεις ότι είσαι μόνος σου, ότι είσαι μισητός. Είχα πάει και εγώ στα VIP, λόγω του ότι ήμουν ανήλικη και έπρεπε να μεταφερθώ από την Θήβα στον Κορυδαλλό για νοσοκομείο που έπρεπε να πάω και με είχαν βάλει στα VIP για έναν μήνα» είπε η Super Κική.

Στο τέλος, ανέφερε: «Εγώ μπορούσα να βγω στο προαύλιο με τους άλλους κρατούμενους αλλά έβλεπα την Βίκυ Σταμάτη πως ήταν που δεν μπορούσε να πάει με τις υπόλοιπες κρατούμενες και ήταν πάρα πολύ στενάχωρο το να ξέρεις ότι κινδυνεύεις και ότι δεν σε θέλουν μαζί τους. Οπότε το κλιματιστικό δεν είναι και κάτι χαρούμενο» αποκάλυψε η Super Κική.

Απόστολος Λύτρας: Tο πρώτο βράδυ στο κελί – Με ποιους είναι μαζί, πόσο θα μείνει στη φυλακή

Βίκυ Σταμάτη: Φεύγει με τον γιο της από την Ελλάδα – Της έγινε πρόταση από το Netflix

Διαβάστε ακόμη