Η γνωστή ηθοποιός Βαλέρια Κουρούπη ποζάρει super fit στα 47 της έτη, με μπικίνι και ένα σώμα που εντυπωσιάζει λόγω της γράμμωσής του.

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η γνωστή καλλιτέχνιδα η οποία αγαπήθηκε μέσα από τον ρόλο της στο «Εκείνες κι Εγώ», ενώ φέτος την είδαμε ξανά στο πλευρό του Γιάννη Μπέζου και στη σειρά του ANT1, «Παρουσιάστε».

Τώρα λοιπόν, απολαμβάνει τον χρόνο της μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και κρατά επαφή με τους διαδικτυακούς της φίλους ανεβάζοντας φωτογραφίες της στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram.

Βαλέρια Κουρούπη

Έχει άψογη σχέση με τον χρόνο

Σημειώνεται πως η πορεία της στον χώρο της υποκριτικής μετρά πλέον δεκαετίες. Η Βαλέρια Κουρούπη γνώρισε τεράστια επιτυχία σε νεαρή ηλικία και φαίνεται πως η Βαλέρια Κουρούπη έχει άψογη σχέση με τον χρόνο, αφού σε όποια φάση της ζωής της και να τη συναντήσουμε η εξωτερική της εμφάνιση παραμένει εντυπωσιακή. Η ίδια εξάλλου έχει παραδεχτεί πως αποφεύγει τις ριζικές αλλαγές, οι οποίες σχετίζονται με το look και τα μαλλιά της.

Για τη σχέση της με τον Γιάννη Μπέζο, την Ελένη Βιτάλη και τη συγκατοίκηση με τον πρώην σύζυγό της είχε μιλήσει σε συνέντευξή της η γνωστή ηθοποιός. «Όταν έχεις ένα παιδί δεν ρισκάρεις να μην μπορείς να του πάρεις γάλα για να πληρώσεις το νοίκι» είχε τονίσει η Βαλέρια Κουρούπη μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Συγκατοικούμε κι όσο κι αν συμπαθιόμαστε είναι πάρα πολύ παράδοξο… Έχουμε ένα παιδί κι είμαστε πάνω κάτω. Είναι κάπως διαμορφωμένο που δεν είμαστε τελείως μαζί, έχουμε και κοινούς χώρους. Δεν θα φέρουμε κάποιον καινούριο σύντροφο. Τα προβλήματα που προκύπτουν είναι πολύ περισσότερο από αυτό που ρωτάς. Είναι πολύ δύσκολο γιατί όταν αποφασίζεις να τελειώσεις μία κοινή ζωή με κάποιον, πρέπει να την τελειώσεις. Μένουμε μαζί για πάρα πολλούς πρακτικούς κι οικονομικούς λόγους και γιατί μας βρήκαν καταστροφές με όλα αυτά που συνέβησαν και δεν μπορούμε να το υποστηρίξουμε. Όταν έχεις ένα παιδί δεν ρισκάρεις να μην μπορείς να του πάρεις γάλα για να πληρώσεις το νοίκι», είχε εξηγήσει.