Η Ριάνα έδωσε τον καλύτερό της εαυτό στο ημίχρονο του φετινού Super Bowl, αποκαλύπτοντας παράλληλα την εγκυμοσύνη της. Ωστόσο, μια άλλη γυναίκα φαίνεται πως κέρδισε εξίσου εξαιρετικές κριτικές.

Πριν από τον αγώνα η 20χρονη ερμήνευσε στη νοηματική γλώσσα και τον εθνικό ύμνο των μαύρων «Lift Every Voice and Sing», τον οποίο τραγούδησε η Σέριλ Λι Ραλφ. Σε συνέντευξη Τύπου η Τζαστίνα μίλησε για τη σημασία του να τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο των μαύρων, τον οποίο πολλοί θεατές μπορεί να μην έχουν ακούσει πριν, όπως είπε.

Πρόκειται για τη γυναίκα που ανέλαβε το δύσκολο έργο να μεταφέρει στη νοηματική όλο το σόου της Ριάνα.

Τα βίντεο της Τζαστίνα Μάιλς, μιας κωφής διερμηνέα της Αμερικανικής Νοηματικής Γλώσσας, έχουν συγκεντρώσει πλήθος προβολών στο διαδίκτυο, καθώς οι θαυμαστές της την επαινούν για τις ερμηνευτικές της ικανότητες.

Έγραψε επίσης ιστορία καθώς έγινε το πρώτο κωφό άτομο που ερμήνευσε τον ύμνο «Lift Every Voice and Sing», τον οποίο τραγούδησε ζωντανά η τραγουδίστρια και ηθοποιός Sheryl Lee Ralph.

H 20χρονη εκτός από μια εκπληκτική απόδοση των τραγουδιών της Ριάνα, έγραψε και ιστορία ως η πρώτη γυναίκα διερμηνέας νοηματικής που προσκλήθηκε στο Super Bowl.