Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκέφτεται έντονα να αποχωρήσει το καλοκαίρι από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αφού βλέπει ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί.

Στο ξεκίνημα της σεζόν ο Κριστιάνο έδειχνε ικανός να οδηγήσει την ομάδα στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Ο 37χρονος άσος σκόραρε σταθερά και με τα γκολ του έδινε νίκες και βαθμούς στη Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, η απόδοση του, όπως και της ομάδας άρχισε να πέφτει σιγά σιγά. Έτσι, ο Πορτογάλος έφτασε να μείνει έως και έξι σερί ματς χωρίς γκολ, βρίσκονται τελικά δίχτυα κόντρα στην Μπράιτον την Τρίτη (15/2). Οι τελευταίες εμφανίσεις του, βέβαια, είχαν αντίκτυπο στην ψυχολογία του κι ο ίδιος κάνει σκέψεις αποχώρησης για το καλοκαίρι. Μάλιστα, σύμφωνα με την «Sun», ήδη η Παρί Σεν Ζερμέν και η Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο παρακολουθούν τις εξελίξεις κι ετοιμάζονται να κινηθούν για την απόκτηση του.

Όπως τονίζει το εν λόγω Μέσο, σκοπός του Κριστιάνο όταν υπέγραψε στη Γιουνάιτεντ ήταν να τελειώσει την καριέρα του εκεί. Ωστόσο, οι κακές εμφανίσεις της ομάδας το τελευταίο διάστημα του έχουν δημιουργήσει δεύτερες σκέψεις. Μάλιστα, ο μάνατζερ του, Ζόρζε Μέντες φέρεται ήδη να έχει συζητήσει με ανθρώπους των «κόκκινων διαβόλων» για το τι μέλλει γενέσθαι. Εκεί τους εξέφρασε τις σκέψεις του πελάτη του, ο οποίος θα ζητήσει σίγουρα να αποχωρήσει αν η ομάδα του Μάντσεστερ μείνει εκτός Champions League για τη νέα σεζόν.

Αυτή την απόφαση του Κριστιάνο φέρονται να περιμένουν η Παρί Σεν Ζερμέν και η Ρόμα. Οι μεν Παριζιάνοι αναμένεται να χάσουν τον Κίλιαν Μπαπέ το καλοκαίρι και σίγουρα θα χρειαστούν ενίσχυση στην επίθεση τους. Μάλιστα, η προοπτική συνύπαρξης του Πορτογάλου σούπερ σταρ με τον Λιονέλ Μέσι φέρεται να τους εξιτάρει αρκετά ως ενδεχόμενο.

Από την μεριά τους οι «τζιαλορόσι» ποντάρουν πολλά στη σχέση του 37χρονου άσου με τον προπονητή τους, Ζοσέ Μουρίνιο. Οι δύο άνδρες είχαν συνεργαστεί μαζί και στην Ρεάλ Μαδρίτης, με τις κακές «γλώσσες», πάντως, να κάνουν λόγο για μια… περίεργη μεταξύ τους σχέση. Τέλος, το δημοσίευμα βάζει στο κόλπο και την Μπάγερν Μονάχου, η οποία όμως μοιάζει δύσκολο να κινηθεί για τον Κριστιάνο.